Mart_annesi Kızlar benim kıl yapım çok sert jilet kulnyorum ama vucdum cok kaşınıyor artık ağdaya geçmek istyorum ama cok korkyorum bide hamilikte hasaslaşyor insan bu uyuşturcu kremler varmış kulanan varmı
ftscebeci71 Mart_annesi Kendini sıkmadığın sürece ağda canını acıtmaz. Benimde kalın ve sert bir kıl yapım var. Eğer temiz ve seni kaşındırmasını istemiyorsan katlanıcaksın, oh miiis ağda kadar güzel birşey yok permatik rezillik açıkcası..
defne55 Mart_annesi hiç korkma ben 20 senedir jilet kullandım artık agırlaştığım için kendim alamadım ağdaya gittim benimde kıl köklerim kalın ama öldüm bittim bi acı olmuyor zaten uyuşuyor bi zaman sonra cesaretini topla git ne kadar rahat olduğunu göreceksin:)
Sivasgelini Mart_annesi ben gebelikten önce epilasyona gidiyordum o sırada uyuşturuvu krem kullandım hiç bi etkisini görmedim
Minnosizmmm azizeguneyy canim tabi yine senin tercihin ama ağır kimyasal olduğu için önerilmiyor pek bi saglikciya ya da doktoruna sor istersen
Deletedmom090 azizeguneyy qaliba sen hamileydin bence kullanma kimyasal oldugu icin hamilelere onermiyorlar ben kullanmiştim sonra baya yeri acidi kasindi filan agda kullanmaya izin var ama oda acitir sanci filan yapar Allah korusun
Meltemkskn azizeguneyy deneme bence. Canım kaç yıldır bıraktım tuy dokucüyü ama kıllar beni bırakmadı göbeğim göğsüm hep kıl oldu
Real Mart_annesi kullandım hiç bı işe yaramıyor.bi an evvel agdaya geçin.jilette bakteri üreme ihtimali çok çok yüksek.jilet yapttiktan sonra cok uzamadan sire gidin belki biraz acır ama arada dağlar kadar fark var çok rahat edersiniz.
annevebebek17 Mart_annesi ben hep agdaya gittim canım hamile kalincada devam ettim.. Eger hiç agda yaptirmadiysan genelde kuaför ler pek kabul etmiyor kasılma olunca dogum olur birşey olur diye agda rahatlık ben memnunum tavsiye ederim git derim ama dikkat et sana tavsiyem.
Mart_annesi annevebebek17 cok korkyorum evet oyle oldğunu bilyorum bi kac kisinde basina gelmişti agdan doğuma gitkleri
annevebebek17 Mart_annesi kaç haftalik hamilesin biraz daha ertele istersen sonra lazere git çünkü daha kalıcı olur ben hamile kaldığım için yarım kalmıştı o yüzden agdaya devam ettim 😊
MucizeAnnesi3545 Mart_annesi canım işte hiket kullandığın için sert tüylerin. Agdaya bi alış bi kere git sonra zaten rahatlıgını görceksin. Ne olabilir ki en fazla 15 dakikada bitiyo sonra bi ay rahatsın.
Mart_annesi annevebebek17 bende lazere gitmistim ama hamilr kalinca surekli doktra giderken jilet vurdum kalınlaştı malsef 14 haftlik hamlym canm
annevebebek17 Mart_annesi hmm lazerden sonra tuyler inceldigi icin agda daha rahat oluyor canım ben hic hissetmiyorum umarım sende denersin agdayi acimaz seninde..
MrsClk 10 haftalık hamileyken ağdaya gidilir mi kızlar ? Normalde ağda yapardım hamileliğimi öğrendiğimden beri gitmedim erken daha dediler ama böyle de olmuyor🤷🏻♀️
Deletedmom2224 Mart_annesi hamile kalana kadar ağda yaptıran ben şuan asla yaptiramiyorum insan çok hassaslasiyor heleki önceden hiç yaptirmadiysaniz bosverin derim
TugceErsl Mart_annesi ben bugun gittim kuaforume normalde cildim cok hassastir her defasinda cok aci cekerim ama bu sefer uyusturucu bir krem surduk 40 dk sonra agdaya girdim 10 dk surdu yine hissediyorsun aciyor ama minimuma dusuyor acisi. Kuaforune sorabilirsin belki kullaniyordur oyle bir krem