Semaaonursnmz Hazal_orak34 uykulaaar haraam oldu 💃şarkısıyla evde dolanıyorum 😂 şimdi uyuyamıyoruz doğuma kadar doya doya uyusak keşkee
R_abia Hazal_orak34 Hamileykende uyuyamadım doğru düzgün. Doğurdum gene öyle şuan 😁 Alıştım artık uykusuzluğa galiba 🤷🏻♀️😁
Hilahila Hazal_orak34 mide yanması sırt ağrısına ek olarak kaburga ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı diyor ve arttırıyorum 😂
Hazal_orak34 Semaaonursnmz Benin eşim dıyor uyu bebek olunca uyuyamzsın sanki keyfımden uyumuyorum ta 🤣
Semaaonursnmz Hazal_orak34😂😂 benimki çalışmadığı günler bana eşlik ediyor zaten uyutmuyorum 😅 yarın çalışacak gidip rahatsız ediyorum ama yok kıyamıyorum da kaç haftalıksın mide yanması çekiyorsun
Hazal_orak34 Semaaonursnmz ay bende kıyamıyorum ya uyusun vala hıc anlamıyorum o ben uyumuyorum banane oda uyumasın dıyen hamılelerı vala ben kıyamıyorum 😞27 haftalık canım benım senın ki
Kumru_ Semaaonursnmz Hoş buldum 😍Benim uykusuzluk sebebim şişen ve alev alev yanan ayaklarım🔥sizin ney 😅
Kumru_ Hazal_orak34 Aynen benim de öyle 😩Ayaklarım beni çıldırtıyor uyutmuyo uykusuzluktan sürünüyorum ama yok uyuyamıyorum evi temizliyorum bende😅
Semaaonursnmz Hazal_orak34 31 teyzesi bizimkide ben kıyıyorum ya valla haftada 4 gün çalışıyor zaten bazen 3 gün katılsın oda bana 😂 cinsiyetiniz ne rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldırsın inşallah
Semaaonursnmz Kumru_ hiç bi şey 😂 çok şükür daha şişmedim yanma da yok ama uyku yokk 😫 vakit de geçmiyor ki
Hazal_orak34 Semaaonursnmz Semaaonursnmz maşallah kuzuma az kalmış ya 🥰kız olacak teyzesı Allah’ın izni ile 🥰 ay benımki bır Pazar evde kalıyor kıyamıyorum 😔ama gece geç yatırıyorum bırazcık o kadar 🤣
Hazal_orak34 R_abia ay bende dogsun ıstıyorum vala 🥰kız mı erkek mı doğumun nasıl oldu normal mı sezaryen mı sen bızden kıdemlısın akıl ver 🤣
Semaaonursnmz Hazal_orak34 ya o zaman kıyma tabi kuzum dinlensin adamcağız bizimkide erkek ah kız annelerine nasıl özeniyorum anltamam 😂 ne güzel elbiseleri var kızlar için veya bana öyle geliyor bilemiyorum
Hilahila Ha bir de 37 numara ayaklarım 39-40 oldu. Ayakkabı giyemiyorum. Hamileyseniz hayat çok zor 😊
Hazal_orak34 Hilahila bende 36 numara gıyıyorum hatta 35 bıle oluyor bazen ama hala 36 giyebılıyorum benım ayaklar şişmedi henüz kuzum kaç aylıksın
Kumru_ Hazal_orak34 Sana tavsiyem tuz tüketme canim ben 36 haftalığım ayaklarım şişirilmiş doktor eldiveni gibi görünüyo 😅😅Güleyim mi ağlayayım mi bilmiyorum ama artık zor geliyo😑
Hilahila Hazal_orak34 32. Haftadayım son 10 gündür hep şiş. Geçen hafta büyük ayakkabı aldım deneyerek dün giyemedim. Daha ne kadar şişecek bilmiyorum. Çok fena
Hazal_orak34 Semaaonursnmz vallahş ben DHA bir çöp almadım ya 😞ne bılım etken mi acaba daha 😟Allah bağışlasın kuzumm