Gizemmali71 Kizlar öncelikle herkese hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum 😍 ben 31. Haftada kanamalı bir şekilde hamilelik geçirdim 35 de kanama kesildi bı tarsftsnda doğum olmasın diye ilac içtim 8 saate bir neyse 😜 dubleks evde oturuyordum doğuma yakın taşınma işlerim başladı ve 3 gün önce ev temizliği eşya yerleştirme derken bebek kanala girmiş ve orada 2 gün geçirmiş 2. Günün gecesi adet sancısı gibi sancim ve akintimda şiddetli artışım oldu kasılmaları m çoğaldı ben şüphelendim ama nisanim gelmeden hastaneye gitmek istemedim gece ağrılı bı şekilde uyudum sabah oldu ağrım bı gidip bı geliyordu lavaboya gittigimde kan ve akıntı karışık nisanimi gördüm klozette otururken eşimi aradım eve gel doguruyorum diye 😂😂 tabi inanmadı ama 5 dk sürmeden evdeydi eşimin gelmesiyle sancilarim düzenli bı şekilde gelip gitmeye başladı ama can yakmiyordu hemen bebeğin çantasıyla kendi valizimi eşime verdim arabaya yerleştirdi o ara duş aldım direk hastaneye gittik yatış yapıldı ebe alttan muayene etti bide demesin mi 4 cm açıklık diye aha dedim kesin doguruyorum odama geçtim eşimle başladık beklemeyr aradan 2 saat geçti ebe lagma yaptı çok canım yandı igrencti 😬 acikligimw baktı 5 cm dedi 2 saat daha geçti açıklığa baktı suyumu patlattı 7 cm dedi ve işte herşey o zaman basladi... Sancı öyle bı geliyordu ki nefes almakla ağrıyı çekmeyi aynı anda yapamadım bile düşünün ve zaman geçtikçe nolur beni kurtarın doğurmak istiyorum diye bağırdım fogumhaneye aldılar açıklık 10 cm olmuş doktoru mu aradilar ben ikinmaya başlamıştım bile ama ebede yardım etti doktor gelmeden bebeğin kafası gözüktü 😂 doktor geldi 3 4 ikinmada bebeğim cikti ama aglamadi çok uğraştılar sonradab ağladı solunum sıkıntısı varmış akşam 9 55 de kucagima aldım hala inansmiyorum şuan kuvezde ve başka şehirde babası gidip geliyo hergun Kırıkkale'de yaşıyorum Ankara acıbadem Hastanesi'nde yatiyo şimdiden çok özledim kizlar çok farklı bı duygu altta dikisim olduğundan oturamiyirum bile inşallah 2 güne yanıma gelecek dua edin lütfen 😏🥰🥰
dvran22 Gizemmali71 ALLAH şifa versin bebeğine canım En yakın zamanda sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz inşaallah😙😙
Suziiaannee Gizemmali71 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz en kısa zamanda 🤲🏼🤲🏼🤲🏼