asyamomm Hanımlar merhaba, rahimde hissettiğim ağır baskıyla gece druna gittim. 31haftalığım ve suyumun az olduğunu doğuma kadar yetmeyeceğini söyledi. Ama herhangi bi sızıntı yok. Lütfen bu haftalarda olması gereken su miktarı nedir sizlerinki ne kadar söyler misiniz acil sezeryana indi görüşemeden gelmek zorunda kaldım. Ve bu sıvı nasıl artar 🤦🏻♀️😪
Raniniii asyamomm ne kadar doğru bilmiyorum ama havuç suyu cok öneriliyor bu durum icin ben 30 haftaligim hergün bir bardak içiyorum nolur nolmaz diye zarari yok deneyin bence
Skn23 asyamomm canım havuç ve armut suyu denesene bi suyunu çoğaltıyormuş . Çoğu kişi yazdı burda. Bide suyuna 3 er litre iç belkide çoğalır tekrar
Sumeyyeaydn asyamomm canım bende 37 haftalık hamileyim bugün doktor suyun az yatış veriyorum dedi başka doktora gittim oda az dedi ama bekleyelim bi hafta dedi banada bol sıvı tüket dedi bebeğin harketlerini gözlemle dedi
Gozde01 Raniniii doktor bana bıraktırdı 20 gün sonra düzelince bebeğe zararı yok ama sana zararı olur bobreklerin için dedi bilginiz olsun
Raniniii asyamomm suyun iyi dedi doktor hep bana ben onlem icin iciyorum birde kemik gelisimine iyi geliyor diye iciyorum ama sen tek doktorla kalma lutfen her doktorun görüşü farkli oluyor hemen üzme kendini
asyamomm Skn23 birde bazıları hastaneye yatıp serum takviyesi alıyorlarmış onun faydası olur mu acaba duydunuz mu hiç
Skn23 asyamomm onu duymadım ama havuç suyu ve armut suyunu duydum çokça Bursa yapmış sonuç almış bissürü İnsan okudum bende 1 2 hafta aralıksız dene . Kontrole gittiğinde belkide farkedecektir
asyamomm Sumeyyeaydn çok geçmiş olsun size de, neyse ki haftanız çok iyi ben daha 31 haftalığım 😪 yatış verip serum takviyesiyle artırmaya çalışıyorlar sanırım suyu, bunun etkisi çok oluyor mu acaba dr nuz bilgi verdi mi artar bu şekilde diye
Hilahila Amniyo sıvısının az olması bebeğinizin günlük yapması gereken çiş miktarını yapmadığı anlamına gelir. Yanı bebeğiniz anne karnında çiş yapması gerekirken bir sebepten yapamıyor. Genelde böbrek rahatsızlığından olur. Doktorunuz idrar tahlili/kültürü istedi mi? Bol su için sizdeki enfeksiyona bağlı da olabilir. Şu içerek idrar olarak atabilirsiniz enfeksiyonu. Attıkça da bebeğin suyu artar.
asyamomm Hilahila idrar yolu enfeksiyonu çıktı bunun için ilaç verdi bana onu kullanıcam. Perinatologa gittiğimde detaylıda herhangi bi böbrek sorunu görmemişti 22 haftada. Ama şuan 31 haftalığım şimdi korkuttunuz beni 🤦🏻♀️😪 normal ultrasonda görünğr mü acaba böbrek sorunu olsa
Ceyda51 asyamomm benim de azaldı havuç suyu deveci armutuyla bir haftada arttı bilmiyorum tesadüf mü ama denemekte fayda var bence 🤗
Gozde01 asyamomm korkma görünüyor olsa benim bebeğimde var ama bu durum onunla mı ilgli bişe soylemedi bana
Hilahila asyamomm korkmayın sizdeki enfeksiyona bağlı da olabilir. Muayeneye gittiğinizde doktorunuza sorun ayrıntılı bakabilir organlarına
Gozde01 asyamomm bendede aynı haftada sıvı azalmıştı 2 buçuk lt su içmeme rağmen . 20 gün havuç suyu içtim bergün 1 bardak düzeldi tavsiye ederim
Raniniii Gozde01 yaaa gercekten mi bilmiyordum tesekur ederim doktorumada sorucam ilk randevumda sağol 😑