Dilek1661 15 +4 haftalık hamileyim ve şuan 47 kiloyum 43 “le hamile kaldım anlıcanız zayıf bir yapıya sahibim bugün de 3 saniye Aralıklarla bir hareketlenme hissettim acaba zayıf olduğumdan erken hareketlerini hissetmem normalmi
Fatos0277 Dilek1661 ilk gebelik mi canım ilk ise fark edemezsin bence ikinci ise deneyimin wardır erken fark edersin
ylzzz Dilek1661 Dilek1661 bende 15+3 de kıpırtılar hissetmeye başladım bağırsak hareketi değil dedim gerçekten değilmiş hergün o kıpırtıyı hissettim 19. Haftada sırt üstü yatınca eşimde hissetmeye başladı. Çok güzel bi duygu 😍💃🏻 Şimdi vurunca sıçratıyo valla 🙈
cncdrn Dilek1661 Dilek1661 41 kilo ile hamile kaldım 15. Haftamda ilk hissettim emin olamadım dediğin gibi... bir kaç hafta sonra o olduğuna emin olacaksın 😊 sonra belirginleşiyor yağ dokusu olmadığı için erken hissetmemiz normalmiş.
Santaclarita Evet normal zayıf oldgun ıcın bende 45 le hamıle kaldım ve senın gıbı baya erken hıssettım. Karnımızda yag dokusu cok az oldugu ıcın rahat hıssedıyormusuz doktorum oyle söylemişti bana
Dilek1661 Fatos0277 evet ilk bebeğim belkide hareket değildir ama bugün bian sanki hareketlendi gibi geldi☺️
Anm bende ilk oglumda çabuk hiss etmişdim☺️ bebegin ola bilir. şimdi ama çok geç hiss etsim 18 haftamı bile geçmişdi qaliba
Fatos0277 Dilek1661 belkide hareket etmesini çok his etmek istemişsindir ondan öyle olmuştur iki hafta sonra falan tam his edersin canım
Dilek1661 ylzzz bağırsak olmadığına Emin’im ama herkes bu haftalar için erken demişti pek üstüne durmadım ama zayıf olduğumdan acabada demiştim🙂🙏
sevval55 İlk hissetmende elini karnına koydugunda cok hafif pıtpıt çarpmalar oluyor kalp atısınada benziyor, sonradan elini koymadan kendi kendine hissetmeye baslıyosun☺️ Uzanınca avuçlarını koy kasıklarına bakalım çarpacak mı bişeyler minik pıt pıt gibi? Bende ilk 16da öyle hissetmistim
Dilek1661 sevval55 iki kere hareket oldu dediğiniz gibi pıt pıt ama iki hareketin arası 3 saniye falan gibiydi 🙂
sevval55 Dilek1661 evet öyle oluyor 17-18de daha sert hissetmeye baslarsınız bende pıt pıt diye giderken 18. Haftamda tv izliyodum birden öyle bi sert tekme yedimki vurdugu yer belli olmustu korkmustum sımdı hic durmuyo zTen☺️
Skn23 Dilek1661 bence hissedebilirsin ben 17 de hissetmiştim . Ama aşırı minik hareketler . Henüz kasları da kendi gibi minnak olduğu için sonra sonra sertleşiyor 😊