Genc_anne_adayi Kızlar 32.haftama girdim ama sol tarafimda kalbimle gobegim arasında bıçak saplanır gibi biseyler oluyor nefesim daraliyor resmen normal bişey mi hastaneye gitsem desem eşim hala çalışıyor mesaide ve gerçekten çok rahatsız edici derecede bu yaşadıklarım. Dün gece de sabaha kadar kasık ağrısından uyuyamamştm😑
Ftmemne Genc_anne_adayi kaburga batması, malesef hepimiz yaşıyıruz. Hele ben. Sağa yatsam, sağ, sola yatsam sol taraf batıyor. Sabit kalmayın yatarken otururken
DnzNhr Genc_anne_adayi benimde iki göğüs arasında karıncalanma oluyor sabaha kadar sancı çekiyorum belimden alttan batma 32+5 olduk bizde sanırım iyice rahatsız edici olacak bu durum 😥 Allah yardımcımız olsun ❤️
MelisGirgin Benimde öyleee geceleri uyuyamıyorum 😢 sol tarafa yatmak için de zorluyorum kendimi karın ve bebiş iyice büyüyor sanırım 🙄
Genc_anne_adayi MelisGirgin evet maalesef her an doğuracakmis gibi hissediyorum canım yanmaya başladı artık
Cosrrabish_91 Genc_anne_adayi Normal bur sey sanirim. Bende de oldu aynisi. Kalp doktoruna gittim hicbir sirun cikmadi. Kardiyokog bile bebekten dedi. 34+3 uz bu arada. Endişelenmeyin
Genc_anne_adayi Ftmemne benim ilk ve tecrübesizim bu saatte burdan başka soracak kimsem yok kaynanami arasam bişey varsa bile bişey olmaz der geçsitirir. Herşeyden endişe eder oldum yeminle
poncikella3 31+4 bende çok nefes darlığı karında sertlik bazen batma bazen kasık ağrısı hepsini yaşıyorum sanırım artık rahat yok hiç bigün