BilgecyLn Yumurtlama hangi gün başlamış bi de gördüğüm testlerde sadece 1 gün koyu çıkıyordu bende neden böyle çıkmış 🤔 resimag.com/p1/3d6275e3714.jpeg
Deebg BilgecyLn yumurta çatlaması 3 gün bile sürebiliyormuş canım seninkide geç çatlamış sanırsam ama çatlamış o günleri ve sonraki 3-4 günüde değerlendir
baltacirahsan BilgecyLn yumurtlama kadından kadına değişir canım kiminle 1 gün sürer kiminde 2 kiminde 3.. yumurtlama günleri+ardından gelen 3 günü değerlendirme gerekiyor
BilgecyLn Kızlar resmi yükleyememişim https://www.resimag.com/i/e24d38ab06f burdan bakarsanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum
BilgecyLn Deebg koyu çıkan günleri değerlendirdik dün silik çıktı onuda değerlendirdik bakalım inşallah bende ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldim diyebilirim
BilgecyLn baltacirahsan peki bişey soracağım adetime 1 hafta var yumurtlamayla adetimin arası çok yakın ya geçtiği gün test yapsam çıkar mı gebelik varsa
baltacirahsan BilgecyLn gebelik en son yaşanan cinsel birliktelik en az 15 ya da 17 gün sonra görünüyormuş canım
Pnrbtr BilgecyLn geç döllenme olacaktır büyük ihtimalle. İlişkiden 12-15 gün sonrayı baz alın öyle yapın testi
BilgecyLn baltacirahsan adetimin 1 hafta falan geçmesi gerekiyor yani hadi bakalım olsun da beklemeye raziyim ben
BilgecyLn sumosgoksu ilkinde bende yanlış hesap yapıp adetimin geçtiğini sanmistim galiba 5 gün falan varken silik çıkmıştı canım
sumosgoksu BilgecyLn bnmki çok çok silik o yüzden emin olamıyorum bügün Erken gebelik testi yapıcam bakalım
baltacirahsan BilgecyLn hayırlısı ile olsun kuzum bende bugün için bekliyordum ama regl oldum. Hayırlısı diyorum.