Eceveannesi Kızlar 19+4 hftamdyim sola yatmaya çalışıyorum ama sag tarafa yatmak daha rahat sizlerde durum nedir.... Aslında tecrübeli anneyim bu ikinci hamileligim ama bunda daha çok evham yapıyorum....
srfnr Eceveannesi bende sola yatmaya zor alistim hatta alisilmiyo ama mutlaka sola yat hem senin hem bebel icin
Muallimehanim Eceveannesi Sola yatmak diye bir şart yok. İster sağa yatın ister sola. Bebeğinizde gelişim geriliği yoksa sola yatmanıza gerek yok. Kendinizi bu şekilde şartlamayın. 36 haftalığım sağ sol sırt üstü nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Şükür bir sıkıntım da olmadı bu zamana kadar
Sghslove Eceveannesi Sola yatmak gerek canım olabildiğince. Arada sağına yatmış olursan öyle uyanırsan da bir şey olmaz. Çok takıntı yapmadan uyandıkça sola dön alıştır kendini yavaş yavaş. Belinin arkasına bacağının arasına yastık koy
Minisveannesi doktorum saga yada sola yatmanin bir sikinti olmayacagini nasil rahat ediyorsam o sekilde yatmam gerektigini soyledi 26.haftadayim bu arada
Minisveannesi Eceveannesi hic bir sey olmaz Allah in izniyle. ben ilk hamileligimde de sag tarafa cok yatardim cok sukur bir sıkıntı yasamadim
Ozlembjk Eceveannesi cogu yerde sola yatmak iyi diye yaziyor ama ben bi doktorun videosunu dinledim dedigi suydu yeryerde yazan bu ama bi hamile nasil rahat yatabiliyorsa öyle yatmali 22 haftadan sonra göbek üzeri yatmasi uygun olmaz be 30 hafta üzeride sirti üstü yatmak iyi değil bebeğin kan akisini etkiliyormuş
Eceveannesi Ozlembjk zaten hamileligim daha kese olusmamisdi ama kan ve idrarda cikdi ilk kese falan yokdu duyduğum anda karnımın üzerine hiç yatmadım cnm okadr dikktkiyim yani😄😄
orgucuanne Eceveannesi bir kadın doğum doktorunun sayfasında okumuştum sol taraf iyi ama uykuda sürekli aynı tarafa yatamazsiniz illaki donersiniz sikinti olmaz demiş. .sadece Son haftalarda sırt üstü yatmayin zaten rahat da edemezsiniz demiş. . Sürekli sol tarafta yatmak için zorlamayin kendinizi yani. .
3boysmom Eceveannesi ben full sağa yatiyorum sola dogru yatinca kalbim hizli atmaya basliyor ve nefes alamiyorum. Doktlrum bir sorun gormedi saga dogru yatmamda :) herkesin bunyesi farklidir belki bilemiyorum
Dilru 3boysmom bende hep sağa yatmayı daha rahat buluyordum ama artık karnım iyice büyüdü sağa yatınca itekler gibi hareket ediyor o da canımı yakıyor, sola dönünce rahatlıyor. Bende ezcem çocuğu diye rahat edemiyorum 😂
3boysmom Dilru Rabbim yardimcimiz olsun. Ne cektikkk be :D gecicek bu gunlerde insallah.. beklemedeyiz😂
Hamileanneler_25 Eceveannesi doktorum bana sırt üstü yatmayı önermiyoruz ama sağa sola yatabilirsin dedi illa sol diye bisey yok yani
Deletedmom2224 Eceveannesi sağa da sola da yatabilirsiniz önemli olan sırt üstü ve yüzüstü yatmamak sıkıntı yapmayın
Sinemksk Eceveannesi sırt üstü yatmayın elinizden geldiğince sola yatın kan akışı daha iyi oluyor ama sağada yatsanız bişey olmaz yabi çok takılmayın
Ceren7s Sağ sol diye takıntıdan ölecektim bende ilk zamanlar. Şimdi 31+3üm sağ, sol hatta rahat edebildiğim kadarıyla sırt üstü yatıyorum bir sıkıntısını görmedim. Ama bana bi şey olmadı diye kimseye de olmayacak değil.
Ozlembjk Eceveannesi ay bende yüz üstü uyumayi cok seviyorum bazen dalginlik yatiyorum canim aciyor kalkıyorum 😂😂 ee yani 24 haftalik olduk cok normal