Merveokan Şimdi pazartesi günü doktor çok küçük kese gördü,sonra beni detaylı ultrasona gönderdi.onlar da tabi nerden baksaniz görebilmek için 10 dk uğraştı artık şuan karın bölgem açıyor yani. Beta sonucu 5086 olmasına rağmen görünmesi lazım dedi kesenin.neyse raporu çıkarmış kavite içerisin de 5 mm çapında anekoik kistik oluşumu izlenmiştir.(erken gebelik kesesi?) Demiş bu şekilde. Sonucu doktora getirdim tamam iyi güzel dedi 15 gün sonra tekrar gelmemi istedi ama kafama takıldı. Kese var mı yok mu bi türlü iyi düşünemiyorum. Bilen varsa lütfen cevaplasın 😭
Hem25 Merveokan döllenmenin zamanları oluyor ya acaba erken bi olusum oldugu icin kücük ve bu yuzden mi 15 gün sonra cagırdı oda olabilir hemen endise basmasın sorsaydın keske doktora
Mucizebebegim3 Merveokan canim korkma benim 4000lerdeyken gorundu 7mm di olabliyor oyle seyler ..Gelisir insalab kanaman yoksa tadini cikar korkmaa1
Afratatli alttan baktılar mi acaba çünkü eğer yeni gebeyseniz ve çok küçükse keseyi bile göremezler bende yaşadım aynı olayı
Merveokan Afratatli evet alttan muayne oldum işte bi an göremedince dış gebelik sandılar ama sonra göründü şükür doktor emin olmak için de usg ye ultrasona yolladı detaylı orda da netleşti doktorum de tamam güzel dedi 15 gün sonra gel Dedi tekrar bana
Merveokan Küçük daha yani betaya göre sanırım çoktan görünmesi gerek dedi ama bide düşük yaptım 1 ay önce tekrar hamile olduğumu öğrendim acaba geç döllenmemi
Merveokan Hem25 o küçük oldgu için kese mi değil mi emin olamadı işte detaylı ultrasona yolladı orda 5 mm lik göründü o raporu kendisine getirdim tam emin oldu keseden 15 gün sonra da çağırdı inşallah güzel olur herşey
Merveokan ozguk alttan baktığı resimleri var çok küçüktü noktadan biraz büyük işte ondan emin olmadığı için detayliya yolladı orda net cıktı
Canan_irem96 Canim benim bende ole yasadim insan takiyo tabi kafasina dinlen bol bol allahin izniyle bebek o 😇
Merveokan Canan_irem96 valla çalıştığım için o kdr yormuyorum kendimi ztn akşam da erken uyuyup dinleniyorum
Merveokan Yok kanamam şuan şükür başka bi doktora da sordum gebelik başlangıcında de demek diye cevap vermiş bana