Delal123 Arkadaşlar 33 haftalık gebeyim ve bana tetanoz aşısı yapmadılar yapacaz dediler ama yapmadılar olmayan var mı
ballicoreklerim Delal123 onun bi zamanı varmış egerki olduysanız yakın bi zamanda o korurmuş vala bende yarın ikinci dozu yaptırmaya gideceğim saglık ocağı bakıyor o işlere diye biliyorum
Minnos12anne Delal123 zorunlu degil yapmak saglikli ama yaptrmak zorunlu degil belirli haftalarda oluo 33 haftada yapmazlar ve sadce saglik ocaklarinda kayitlari olanlarin bilgisi oluo hastanelr bnun icin bilgi vermiyor
Havvaaar Delal123 23. Haftamda yaptırdim saglik ocagindaki hemşirem zamanı gelince haber vericem dedi arayip cagirdi gecen hafta yaptirdim
Slnbsr Bana doktorum kendi söyledi sağlık ocağında yaptırdım 25 haftalığım 2 dozu da oldum 33 haftalıkta oluyomu bilmiyorum En azından sor doktoruna
Elfsrkn Delal123 iyiz çok şükür. Bebeğim küvezde ama beslenmeden dolayı. Zaten dr bazıları önermiyor. Yurt dışında hiç yok. Bana doktor kendi isteğime bıraktı. Bende olmadım bazı okuduklarım beni etkiledi olmamaya karar verdim canım