A_S_K Canim boyle dusunme ben ilk dogumumu yaptigimda senden daha berbat durumdaydim. Ameliyatim guzel gecti uyusukluk vaken hersey cok guzeldi. Taa ki o uyusukluk gecene kadar. Kalkma zamani geldiginde kalktim ama nasil bir kalkmak.. Acidan agridan egik yurudum kolumda iki kisi olmasina ragmen ayakta duramiyordum. Acidan bayilicak gibiydim sonra zar zor oturttular yerime. Ne dogrulabildim ne yatabildim bebegimi bana yanimdakiler tutuyordu emzirebilmem icin, ben tutamiyordum acidan. Ertesi gun oldu eve geldim oturup kalkamiyorum. Birde beni gicik tuttu narkozdan sanirim, oksuruk gecmek bilmiyordu oksurdukce canimdan can gidiyordu.. Agrilar gecmiyor bir turlu ve tabiki yanma asiri vardi.. dedim ki allahim birdaha cocuk yapmiycam bunlari tekrar yasamak istemiyorum...
Sonra her gecen gun kendimi daha iyi hissettim acilarim yanmalarim gunden gune azaldi yuruyusum git gide duzeldi,yani dik yuruyebildim ve ben okadar acilar yasadim buna ragmen 1 hafta doldugunda hic ameliyat olmamis gibi ne agrim ne sizim vardi haftalik doktor muayeneme gittim normal gayet dinc bir sekilde.. ve suan o agrilari unuttum tekrar hamileyim melegimin gelmesini sabirsizlikla bekliyorum.. Tekrar ayni seyleri yasayacak olsam bile buna deger..
Sana tavsiyem bunlarin gececegini dusunup kendini uzmemen, bu bir surec. Uzun surmeyecek emin ol.. Ben senden cok daha beter bir durumdaydim.. Lutfen internetten iyilesme sureclerini arastirma cunku her bunyenin iyilesme sureci farklidir bunlari okumak sadece moralini bozar. Zamana birak gececek.. Seni okadar iyi anliyorum ki... Allahim bir an once toparlanmani nasib etsin 🌹🥀🌹🥀🌹