Sumeyyeaydn Kızlar merhabalar 37+3haftalik hamileyim bugün kontorulum vardi ve doktor suyun sınırda yatış verelim doğumu başlatalım dedi Bende hemen yatisimi yapmadım başka doktora göründüm oda az dedi ama 1 hafta daha bekleyebiliriz bence dedi başına boyle birsey gelen oldu mu doğum nasil gerçekleşti normal mi sezaryan mi oldunuz yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗
Real Sumeyyeaydn benim öyle oldu kağıtta /45 sıvı azalması yazıyordu .suyun az dedi kontrole gittiğimde ama biraz bekleyelim çişini yapmamış olabilir dedi .sonra acile yönlendirdi bı baktım dogumhanedeyim:)
Merve04 Sumeyyeaydn aynısı bana oldu birazdan doguma girecegim riske giremeyiz dedi doktor haklıda 37 olduk zaten 😊
Sumeyyeaydn Real doğumunuz nasil oldu peki bende sancı vs hicbisey yok yatisimi yaptırmak istemedim acikcasi😊
Real Sumeyyeaydn hiç sancım yoktu nişan yada su patlamasi nedir bilmedim:) suni sancı verdiler sabaha kadar hep bı cm di acikligim sabah bı anca 7 cm diyip 7 dakka içinde bı baktım kara saçlı kızım gelmiş.
Sumeyyeaydn Merve04 yatış yapıldığında ne yaptılar canım suni sancı mi verdiler bende evdeyim yatisimi yaptirmadim ama içim rahat değil doktor cumartesi kontrol edelim ona gore karar veririz dedii