Deletedmom0320 Kızlar merhaba, ben Son adet tarihime göre 9+1 haftalık hamileyim. (Ultrason da bazen 1 hafta daha erken diyorlar mesela 8 yerine 7 veya 9 yerine 8..). Neyse bende iki hafta sonra için randevu aldım. Bebek 11 haftalık olacağı için. Peki 10 haftalık derlerse gittiğimde ne olacak? Hani yumurtlama gününe göre derlerse sen 11 değil de 10 haftalık hamilesin derslere ikili tarama testini yapmazlar mı?
hamis_19 Deletedmom0320 yaparlar canısı neden yapmasınlar. Bende son adet tarihine göre 24 haftalik görünüyorum ama 23 haftalığım.
Esarikay Deletedmom0320 yaparlar canım. Zaten ikili testte hem son adet tarihin hem gebelik yaşın yani ultrasonda görünen haftan yazıyor
MrsClk Deletedmom0320 aynı şeyi düşünüyorum bende tam 10 haftalığım ama ultrosonda 1 haftaya yakın geriden geliyor 11 değilde 12de mi gitsem garanti olsa diyorum 🤔
Deletedmom0320 Esarikay yani 10. Haftaıksın çok erken deyip yapmamazlik yaparlar mi diye endişelendim bende. İnşallah demezler öbür haftaya gel fln..
hamis_19 Deletedmom0320 bak bunu düşünmemiştim bi an belki 11 haftanı beklerler yani 11 den sonra oluyor ya
Deletedmom0320 hamis_19 bugünde sağlık ocağına gittim dedi 10. Haftalikken de oluo fln bilemedim bende ya.' Neyse artık hayırlısı