matruskaa Gks canım cevaplardan da anlıycagın üzere beta hcg değeri haftayı vermiyo ultrasonda göründüğünde gelişimi ve en son adet tarihin bebeğin haftasını verir sana benim 5haftalıkken 150ydi iki güne katlanarak artıyo beta hcg hormonu
Gks matruskaa teşekkür ederim. 48 saatte bir ikiye katlandığını biliyorum. Bebeğimi 20.haftada kaybettim hamilelik yaşadım. Şuan ablam hamile. Beta hcg 27 çıktı o yüzden sordum. Böyle düşük var mı diye. Teşekkür ederim cevap için.
Bilgecelik Gks ben 18 di öğrendiğim de bende düşecek sandım ama şuna 8. Haftalık hamileyim inşallah ablanda öyle olur canım
Saadet27 Kızlar benim 3976 dün gittim doktora kaç haftalık dedim şuan daha erken bişe demek için dedi 😔
Alprenela 4 haftalıkken ilk test 123 iki gü sonra 200 küsür iki gün sonra 531 fln di ve ben ikiz annesi yim cnm
bilges Esrakonyar ilk doktor muaynesıne gttfımde kese gözüktü 4*2 haftalık gözuktu 15 gün sonra gel dedı gıttıgımde çok şükür kalp atısınıda duyduk ☺
bilges Gks üzüldüm bende 15 haftalık ilk bebegımı bırden suyum geldı kaybettım bana da bı sebep solemedıler😔 otopsıye gtmıştı bebegım zaten saglıksızmış oda sebp olabılıyomuş smdı tekrar 20 haftalık hamileyim ama korku aynı 😟😔