frigyalikibele Gmzgamz hamileliğimin 5.ayında ayrıntılı ultrasonda 11 mm cıkmıştı. profesörler amniyosentez önerdiler yaptırrdık. 1 ay sonra sonuç iyi çıktı. şimdi 8.aydayım ve dün doktor 6 mm olarak ölçtü. yani düştü çok şükür
Gmzgamz frigyalikibele Bende 15. Haftada doktor tahminde bulundu Ama henüz çok küçük olduğu için ölçülemez sadece sağ ve sol olmak üzere iki tarafta geniş görünüyor bekleyip göreceğiz dedi ama çok tedirginim.İkili tarama sonucum gayet iyi çıktı. Ama yine de korkuyorum
Gmzgamz Bende 15. Haftada doktor tahminde bulundu Ama henüz çok küçük olduğu için ölçülemez sadece sağ ve sol olmak üzere iki tarafta geniş görünüyor bekleyip göreceğiz dedi ama çok tedirginim.İkili tarama sonucum gayet iyi çıktı.
Gmzgamz mamyfat93 Henüz çok erken zaten tanı koymak için bile erken dedi doktor ölçüm bile yapmadı sadece tahminde bulundu.Zamanla düşer mi diyorsunuz
Sedaaa87 Gmzgamz benim de detaylı ultrasonda 9 mm ölçüldü. Kendi doktorum kontrollü gideriz herhangi bir sıkıntı çıkmaz dedi ama Perşembe kontrole gidip öğrenmeden rahatlamayacağım
Sedaaa87 Gmzgamz ben 24 oldum, bugün kendi doktoruma gittiğimde 8 ölçtü. Ya değer düştü ya da detaylı ultrasondaki makineden dolayı farklılık oldu . Sorun olmaz dedi doktor , rahatladım
Gmzgamz Sedaaa87 Ben 16 dayım henüz. Pazartesi doktora gidicem.Umarım güzel haberler alırım sizin gibi 🙏🏻
Sedaaa87 Mermuj şu an 35+6 olduk. Değerleri her gittiğimizde özellikle ölçtürdük doktorumuza da , 8 civarında çıktı o nedenle de doktor korkulacak bir şey olmadığını söyledi.
Mermuj Sedaaa87 ben en son 3 hafta önce gittim 11mm ölçtüler, 15 den sonrası sıkıntıymış, şuan 27 haftalık %97 sağlıklı doğuyor böyle bebekler dedi doktor ama insanın kafasına takılıyor ister istemez...
Sedaaa87 Mermuj yükselmiyorsa sıkıntı olmayacağını biliyorum ben de. Ama sürekli takip ettirin yine de
Mermuj Sedaaa87 selam, yazıştığımız için sizinle de paylaşmak istedim, çok şükür değerlerimiz düşmüş biri 7.5 biri 8.5 bir sıkıntı yok dedi doktor elhamdülillah