ceylanss Hep derler ya Hamile kadınların duası daha çabuk kabul olur diye..Bende 26 haftalık hamileyim o yüzden sizede yazmak istedim..Yeğenim 4,5 yaşında doğuştan kalbinde açıklık var..Geçen hafta trikispid kapak displazisi ,tvp ,ty,pfo adında tanılar konuldu..Doktoru ameliyat olması lazım diyor ancak ameliyatı riskli..dünyalar tatlısı bir erkek çocuk adı Mehmet Ata..Lütfen dualarınızda minik yavrumuza da yer verin..Allah razı olsun şimdiden..Birde böyle bir hastalıkla savaşan yada duydugunuz varsa lütfen bizede yazın..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..
cansu23 ceylanss allah Yardımcısı olsun inşallah ameliyat olacaksa sıkıntısız geçer allah büyüktür 🙏🏻
hilalyavuz ceylanss canım Rabbim tez zamanda yavrucağa şifa versin inşallah 🤲🏻 Ameliyatında hiçbir risk yaşamadan kurtulur inşallah hastalığından 🤲🏻
Mgtl Rabbım tez zamanda acil şifalar versin ona inşallah en kısa zamanda gereken ameliyatı olduğunda sağlıklı bir şekilde geri döner aramıza. Dualarım da sizlerde varsınız. Rabbım hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın
Sghslove ceylanss Allah yardımcınız olsun canım benim 💕🙏🏻 Mehmet Ata’ya sağlıklı uzun ömür versin rabbim gerçekten çok üzüldüm. Dualarımız sizinle
Sghslove ceylanss evet bilmez miyim bende yeğenime çok düşkünüm. Hiçbir çocuk böyle bir şeyle sınanmasın Allah yavrularımızı korusun 🙏🏻
Minnosizmmm ceylanss tez zamanda şifa bulsun sağlığına kavussun mehmet ataya kızımla birlikte dua ettim 💖