Gulcan33
Muayenelerde 1 odada 5 hasta olmasına hazırlıklı olun. MHRS’de bir gün, iki gün sonrasına randevu bulmak imkansız. İki kere randevu aldım ikisindede en az 10-13 gün sonraya alabildim istediğim saate. Olsun ben beklerim orda derseniz randevusuz gitmeyi tercih ederseniz sabah saat 8:30da sıra alma bitiyor. Yani bi kere randevusuz gittiğimde 8:45ti sıra bitti dendi. İstediğiniz doktoru her zaman bulamazsınız çünkü devlet için çalıştıkları için Develi vs oralarada gidiyorlar. Bana önerilen doktor Hatice Durmuştu. Ama hiç denk gelemedim MHRSde randevu almak için. Gülender Taşa kesinlikle gitmeyin. En son gittiğimdede Mefküre Eraslan’a gittim. 1 kere gittim ama güler yüzlü ve ilgili davrandı o gittiğimdede. Ama ben hariç diğer 4 hastadan fırsat bulamadığım için tüm şikayetlerimi söyleyememiştim. Bol bol Arapça konuşan 😁 karısı Türkçe bilmediği için kocası içeri dalan. 😁 randevu alsanda yinede bi miktar beklemek zorunda kalman 😁 bunları söylemiyorum bile. Dezavantajları bunlar ilk defa gideceğiniz için neyle karşılaşacağınızı bilin diye :) Tabi ki avantajlarıda var istediğin kadar tahlil muayene ücretsiz. İyi bir doktora denk gelinirse gidilebilir tabikide. Ama Doğum nasıl olur bilmem. 🤷🏼♀️