tugbaruyadrnn
Şimdilerde abla olacak🙏🏻
12 Mayis 2015 sabahı Ankara için yola çıkacaktık. Henüz 36+3tük 38 haftada doğum olacaktı. (sezaryan yapacaktık).Bavullarla evden çıktık arabaya bindim ve suyum patladı.Böyle birden boşaldı.Eşim çok telâş yapmıştı o zaman bavulları falan bıraktık eve çıktı hastane çantasını aldı falan hastaneye gidemeden sancılarım başladı eşim arabayı sürüyor ama çok fazla paniklemişti kaç hızla gittiğimizi bile bilmiyordu doğumdan sonra öğrendik ki trafik cezası yemişiz🤣Hastaneye gittiğimde yaklaşık 7 saat kadar sancı çektim açılmam hiç yoktu.Ne kadar sezaryan istediysemde doktorum kızımın böyle gelmek istediğini ona güvenmemi söyledi.Sınlara yaklaştığımızda sezaryan yapın diye çığlıklar atıyordum resmen.Doktorum bana gelip birazdan kızın gelecek sezaryan yapamam dediğinde ağlamıştım.Beni doğumhaneye götürdüklerinde sanki böyle o rahatlama hissi vardı üzerimde.Yaklaşık 3 saat süren bir doğumun ardından kızım kucaklarımdaydı.Doktor ıkın dedikçe ıkınıyorum gelmiyo deyip duruyordum🤣🤣Son kez ıkındığımda meleğim gözlerini açtı dünyaya o kadar sancının ardından şükrettim o güzelliğime🙏🏻ne kolay ne zordu ama iyiki ankaraya gitmeden yakaladı siz siz olun hamileyken uzun yola gitmeyin😊