Denizinannesi1 İyi akşamlar bir ara denk gelmiştim ahududu çayı doğumu kolaylaştırır diye siz ne düşünüyorsunuz ne zamandan itibaren içilir bir bileniniz varmı 🤗
Esmylmz Denizinannesi1 Bende duydum. 37 den sonra içilebilir. Doğumu kolaylaştıracak herşeyi 37 den sonra yapmaya başlamak lazım.
mnli Denizinannesi1 bana doktorum önerdi 34 e girdiğimden beri her gün bir kupa içiyorum ilerleyen haftalarda ikiye çıkaracağız
Denizinannesi1 Esmylmz ben şuan 36+4 haftaligiz cuma günü 37 haftalık oluyoruz hem kontrolüm var doktora soracağım bakalım ne diyecek
Esmylmz Denizinannesi1 Bende 36+3 üm.Bebek ters olduğu için şuan doğumu kolaylaştıracak bişey yapamıyorum. Haftaya kadar dönerse yapmaya başlıcam İnşaAllah.
Denizinannesi1 mnli doktora sordum bugün bana zararı olmaz ama faydası da olmaz dedi kullanıp faydasını gören varmı acaba
mnli Denizinannesi1 benim doktorum önerdi hastalarıma kullandırıyorum dedi her şeyde olduğu gibi bunda da doktorlar ikiye ayrılmış 🤷🏼♀️
mnli Esramazan57 kuru yaprak gibi değil mi nasıl ot halinde kuru yaprağı ufalayacaksınız nane gibi olacak