HilalAltun deletedmom220 kesinlikle park beşik tavsiye etmem oğlumda kullandım hiç memnun kalmadım. Şimdi yeni hamileyim tekrar. Ahşap almayı düşünüyorum. Kesinlikle sağlam ve yatağın çok iyi olması lazım
cinaroglusinem deletedmom220 bizde ev değiştirdik başka bir eve kiraya geçtik ama ev çok içime sinmediği için şimdilik bebek odası yapmak istemiyorum anne yanı almak istiyorum. Nasıl bir şey almalıyım kararsız kaldım çok
shsn deletedmom220 durumunuza bağlı değişir bence. eşim memur tayin olayımız çok olacağı için ve evimde yeteri kadar yer olmadığı için park beşik aldım. ama çocuk odam olcak ve kalıcı bir düzenim olsaydı ahşap isterdim
deletedmom220 cinaroglusinem bizde aynı durumdayız iuan çocuk odası yapmayacağız çocuk yatak odasında yanımızda olacak bi süre bende çok kararsızım hangisini alayım diye
deletedmom220 shsn bizimde çok fazla şehir dışına çıkma durumumuz oluyo ve eşimde park beşik alalım çocuk rahatca yatağında yatar diyor ama kararsız kaldık bakacağız artık teşekkür ederim 😊
shsn deletedmom220 ben kanz marka aldım indirimden linkini iliştireyim belki yardımcı olur. çok beğenerek aldım ben 2 gün önce 700 tl ye aldım https://www.hepsiburada.com/kanz-sunset-park-yatagi-gri-70-x-100-cm-p-HBV00000KV0JW?magaza=ELBEBE&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMI_72BsaL95AIVloKyCh0HJgo-EAQYBSABEgLz2fD_BwE
Derya21d Bende hepsi buradadan heyner ahşap beşik aldım buradaki kızların tavsiyesi ile bakalım nasıl olacak ☺️
deletedmom220 pakalingizem çekmecesi olmaması sorun oldumu yada içindeki yatak filan nasıl geldi ürünle ilgili sorun yaşadınız mı
Mavilianne heyner beşik aldım yukarı da ilk paylaşım yapılandan. Ahşap 3 kademeli anne yanı oluyor tavsiye ediyorum kesinlikle 😌
deletedmom220 Mavilianne bunların tekerleği yok anne yanı olarak kullanıp sonra yerine mi koyuyorsunuz iterken filan zor olmuyomu ?
deletedmom220 Mavilianne peki yataklı set olarak mı aldınız eğer yataklı aldıysanız yatak nasıl geldi ondan da memnun musunuz
Mavilianne deletedmom220 Evet set olarak aldım yatağı da gayet güzel canım uyku seti yatağı yastıkları hepsi kaliteli bence öyle ezik durmuyorlar
deletedmom220 Mavilianne anladım canım çok teşekkür ederim bende bakacağım çok beğendim civilde var 900 tl aynı ürün onun tekerleri var onla arasında kaldım
Mavilianne deletedmom220 Ben nisan ayında almıştım 578’di o zaman fiyatı aldıktan 1 gün sonra fiyatı 750 olmuştu