Kavakyellerihercai Kızlar merhaba vitamin ilaçları çok büyük oluyor ben zaten gebeliğimde istifra ediyorum. İlaç Büyük olunca hiç yutamıyorum doktorunuzun önerdiği küçük vitamin ilacı var mı? Benim gibi olan var mı acaba?
Ecemsbaby Kavakyellerihercai pregnom içiyorum şimdi küçük, yutması kolay memnunum canım. Omega3 balıkyağı vitaminler var içinde.
Real Kavakyellerihercai benimkide çok büyüktü.cidden zor yutuluyor .ama bu ilaçlar çok çok önemli vitamin , kan hapı mutlaka düzenli kullanılmalı .doğumdan sonra kıymeti biliniyor.
lilayda Valla gülüm ben de regenesis içiyorum yapışıp kaliyo damagima korkuyom bogulcam diye ayakta ziplayarak iciyorum ya herkes dalga geçiyor.
Kavakyellerihercai lilayda bana da gülüyorlar ama elimde değil midem bulanıyor 😔 kullandığınız ilaç Büyük mü
ayseegul_20 lilayda bende regenis max iciyorum hic istemeyerek ama bebegim icin her ictigimde balik yagi tadini hep agzimda hissediyorum
Ecemsbaby lilayda bende regenesis içiyordum bombeli olduğu için biraz zorlanıyordum yutarken bu sefer doktoruma söyledim daha küçüğü yok mu diye "pregnom" verdi sağolsun çok rahat yutuluyor küçük 🙏 tavsiye ederim.
kyrdsvn Bende büyük ilaç yutamıyorum canım. Calci-Net kullanıyorum kalsiyum ve d vitamini icin suda eritilip içiliyor tadı gayet güzel 😋😁 Demir içinde ferplex kullanıyorum oda minik tüplerde sıvı.
Kavakyellerihercai kyrdsvn yaa suda eritilen ilaç Candır 😍😍 ne güzel çok Sevindim böyle bir vitamin olduğuna 🙈🙈 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
eslemimm58 İlk 3 ay folik asitim mcg idi çok küçüktü mercimek kadardı onu yuttum ama sonra kan ilacı d vitamini derken durumu izah ettim doktora içemiyorum direk öğürme ya da kusma oluyor dedim çünkü 26 yaşındayım hiç hap içmedim içemiyorum doktor sağolsun kan ilacını şurup şeklinde verdi magzenyum suda eriyor d vitamini de damla olarak kullanıyorum balık yağı vermişti aldım ama aşırı büyüktü içemedim balık yedim onun yerine herşeyin bi çözümü var Allahtan ☺️☺️