ylzaht Kızlar doktorum regenesis max omega vita mineral yazdı. Var mı aranızda bu vitamini kullanan? Memnun kaldınız mı
Ecemsbaby ylzaht kullandım canım tadı kokusu yok orta büyüklükte ama biraz bombeli olduğu için ben yutmakta zorlandım. İçeriği güzel vitamin
Huzursokagi ylzaht bende onu kullanıyorum canım doktor onu önermişti memnundum ama şu ara pek içmiyorum ☺️
Huzursokagi ylzaht canım her gittiğimde normal diyor artış vs demek ki işe yarıyor 🥰 ama bıraktım şuan kullanmıyorum😌
Snszasla Huzursokagi bende kullanıyorum bir ay olacak başlayalı kimyasal gebelik yaşadım geçen ay doktor tekrar istiyorsam kullanmamı söyledi kullanıyorum bende post açmıştım bu konuda memnun kalanlar çok
Huzursokagi Snszasla Snszasla evet inşAllah faydasını görürsünüz 🤲🏻 Allah yardımcınız olsun inşAllah canım 🌺
Snszasla Huzursokagi amin canım inşallah rabbim hamile olanların sağlıkla kucağına almasına yardımcı olsun ve isteyen herkese de sağlıklı bi şekilde nasip etsin bu mübarek Cuma gününde 🙏☺️🌸
Huzursokagi Snszasla amiin amiiiin canım en içten dualarım herkes için Rabbim herkesin yüzünü güldürsün , hayırlsıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip eylesin, isteyen herkese hayırlı vakitlerde evlat sahibi olmayı nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰🌺🤲🏻