Arzu_yldrm 37+3 te sezaryenle doğum yaptım fakat nedense sürekli şişiyor gibi hissediyorum yaramı sizde de öyle oluyor mu ? Bir de sızım ve ağrım hala devam ediyor
Dilanserdar Arzu_yldrm bende sezeryan oldum dikişime estetik dikiş dediler ama berbat bir görüntüsü var acaba sonradan mı düzelecek anlamadım aynı bende de şişkinlik var elime kalın bir tümsek geliyo
Dilanserdar Arzu_yldrm sezeryan olduğumda ikinci gün herşeyi yaptım iyiylrştm hemen ama ağrı kesici alıyodum ben günde 2 defa
Arzu_yldrm Dilanserdar neyi yaptın iyileştin kuzumm ben 9 gün oldu hala kalkarken otururken yatarken zorlanıyorum şişti sağ ve sol köşeler falan
Zeynepzeze Kaç gün oldu doğum yapalı? Benim dikişlerim yapıştırma görüntü hiç hoşuma gitmiyor Karnımın alt bölgesi ayrı bir katman gibi 😔
Arzu_yldrm Zeynepzeze 9 gün oldu Doğum yapalı benim de aynı durumda hiç bir şey anlamadım gitti düzelemedim hala
Pcosaragmen Kızlar herkese geçmiş olsun öncelikle,ki kardeşim yaşadı aynı problemi ,yapıştırma yerinin üzerine su geçirmez bir bant takiyorlar ya ,o bant alerji yapmıştı ,kızarıklık ve şişkinliği vardı tabi biz bunu anlamadığımız için Dr a gittiğimizde öğrendik ,Dr larinizla görüşün derim , Allah bağışlasın evlatlarinizi ,darısı başımıza 😍
Arzu_yldrm Pcosaragmen darısı başına o zaman doktora bantı çıkarmak için gittiğimde doktor kabarmış ama geçer dedi hala geçmedi anlamadım