Defneninannesi16 Pdrcianne o kadar sacma kı tutamadım kendımı dusun artık nasıl bır derecede sacmalama
tugrakubra_1 Pdrcianne beeeennn 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🤣 42 kiloyla hamile kaldım,25+2deyiz 10 kilo aldım şu an 52 kiloyum kimse inanmıyor 26.haftamızda olduğumuza ama biz halimizden gayet memnunuz 😊 bende alamazdım ama bebişin hikmeti heralde 😀
Pdrcianne Elininanasi ben daha başındayım yeni yeni almaya başladım benim almayacağım ne malum😂 3 kilo aldım bile 4 ayda
Anneolmak38 Elininanasi ciddimisinizZ :) 25 kilo ilemi doğum yaptınız gercekten 🌺 Hamileliğinizi öğrendiğinizde kaç kiloydunuz peki
Glayse Pdrcianne Ben de 44 ile hamile kaldım 7 haftalık olduk 45 im şu an🤷♀️Doktor kilo Alman lazım dedi. Çevremdeki insanlar da moralimi bozuyor taşıyamazsın diyen bile oldu🤦🏻♀️
Pdrcianne Glayse bana da diyen çok oluyor ve mide bulantısına rağmen almışım 3 kiloyu doktor bile şaşırdı almama ilk 3 ay bısey yiyemedim
Poncik77 Glayse bende 45 kiloydum 9haftaya girdim 46 olmuşum 😂 yalnız değilmişim doktor kilo alma fazla DİE şimdiden uyardı demekki kilo ile alakalı değil çocuğun büyümesi 😬
Esinserkan Pdrcianne canım ben 41 ile hamile kaldım şu an 57 kiloyum kafaya takma ileriki aylarda daha çok alıcaksın zaten. Bana bişey olmadıysa zayıflıktan kimseye bişey olmaz diye düşünüyorum
Minnosizmmm Pdrcianne 53.5 ile hamile kaldım şuan 19+3 üz 55.5 olmuşum bana da herkes karnın çıkmamış hamile olduğuna emin misin ne biçim kız bu kalçan çıkmamış diyor peki ben napiyorum takmıyorum 😊😊😋
Kubra9595 Pdrcianne 55 le hamile kaldim ilk 3 ay kusma bulantiyla gecti icin 53 oldum daha sonra 66 kilo oldum 36+5 olduk tabiki
Bertevc Ftmkkr evet biraz hızlı açıkçası ben 20 haftaya kadar hiç kilo almamıştım, doktorumda 16dan sonra alırsan daha iyi demişti
aselzumra Pdrcianne bende 52 ile hamile kaldım 60 ile doğuma grdm suan 21 gün oldu doğum yapali 49 kiloyum
Fadime_U Pdrcianne turkancakar aynen bende☺️ 28 haftalığım 52 ile kaldım 61 im iki aydır sayıyorum yerimde almadım
Sinem35 Pdrcianne 42 ile hamile kalıp 60 ile doğurdum ben de hiç alamazdım bebişle birlikte alabildim kilo çok da güzel oldu😂 şimdi kızım 9buçuk aylık oldu ben 48kiloyum vermek istemiyorum ama gidiyor 😤
Melegimm19 Pdrcianne 46 ile gebe kaldım 32+1 haftalığım şuan 48 kiloyum ama bebeğimin kilosu gelişimi gayet iyi sıkıntı yapmayın yani bebeğiniz iyiyse birazda yapısal böyle şeyler😊
Beeebbeek Pdrcianne canım benim bnde 47 kilo ile hamile kaldım ve hayatım boyunca olmadiğim kilodayım şimdi 64 e çktm ve 33.haftadayım daha .bnmde psikolojim bozuldu çok kilo aldım diye.çoğu kişi en fazla 12 kilo alırken bn napıcam diye düşünüyorum😒