Bsra_7793 Merhaba arkadaşlar geçen gün dogumdan korktuğum için bir yazı paylaşmıştım bugn doktora gittim bebegim hala gözükmüyor ultrasonda cuma gününe kadar bekleyip eger gözükmese kürtaja alacaklarını söylediler sizinle paylaşmak istedim dogumdan korkarken başıma en kötüsü geldi rabbimden bir mucize bekliyorum onu bana bagışlasn hayırlısı ile dualarınız lütfen eksik etmeyin hepinizden şimdiden Allah razı olsun iyi ki varsınız ❤️
Deletedmom099 Bsra_7793 doktorunuzu değiştirin benek 9. Haftaya kadar görünmezse kürtaj edilir geç döllenme olabiliyo
Bsra_7793 Baloglum93 doktolarım bebegin hiç birşey ini göremediklerini söylediler bilmiyorum kürtaj için biraz daha beklemelimiyim
Real Bsra_7793 devlet özel bı fark olmayabilir bazı durumlarda .ama ne olursa olsun herzaman ikinci hatta üçüncü hekime danışmak iyi olur.mesela özele gotmeseniz bile başka bir devlet Hastanesi'ne başka hekime bı muayene olun .
Kmndas Bsra_7793 doktordan doktora bile fark ediyor özele gidemezsen bile bence başka bi doktora git göster sonuçta o da yok derse emin ol bi doktorun lafıyla şakın bebeğe bişey yapma vebalinin altından da kalkamazsın canım
Derya0707 Bsra_7793 fark eder canım çünkü devlet te bebk cinsiyetini boy kilosunu da söylemiyor doktorlar ben 8. Hafta da alttan muayene de görmüştük kesmeyi ve 12. Haftaya kadar karından bakınca kese görünmüyor Du
Nuraslanklc Bende 8 haftaya yakın görmüştüm keseyi bile 6. Haftada daha nokta gibi gördük başka doktora daha görün en iyisi özel yada devlet farketmez ister doktor değiştir ister hastane ama 8 haftaya kadar mutlaka bekle
Baloglum93 Canım benim eğer kese dahi gozukmuyorsa neyi kürtaj yapacak en kötü ihtimalle kimyasal gebeliktir ona da kürtaj yapılmaz kendiliğinden kanaması beklenir doktorun sana verdiği USG kağıdını burda bı paylaşır mısın bakım kese varmı yok mu
Bsra_7793 Baloglum93 resim nasıl paylaşıldogını bilmiyorum ama size şöyle anlatayım bir hafta arayla iki doktora gittim ilk gittiğim doktor keseyi görüp embryoyu göremedi dün gittim doktor ne kese gördü ne çocuk cuma günü de gözükmese alırım dedi böyle işte
Baloglum93 Bsra_7793 hizliresim.com a resmi yukluyorsun yukledikren sonra altta sana URL uzantisi veriyor onu buraya kopyala yapıştır bakalım hem keseli hem kesesiz göster