ipek_55 Aydemira evet canım etkiliyor adet tarihim değişti şubatın sonunda doğum yapıcam 1 hafta ileri doğum tarihi alındı
kitapkurdu Kmndas 2 kere yaptım test Pazartesi 41 çıktı perşempe 106 çıktı bir daha yapmadım. Doktorum da gerek görmedi
kdry3737 Kmndas 5+1 de 3200 küsür diyosun benim 5 haftalık dedi 933.4 çıktı hcg. O zaman benim ölmem lazım suan😀
kdry3737 Kmndas 5+1 de 3200 küsür diyosun benim 5 haftalık dedi 933.4 çıktı hcg. O zaman benim ölmem lazım suan😀
kdry3737 Kmndas ayrıca benim de son adet tarihim 14 Ağustos benimde adete göre 7 haftamın bitmesi falan lazım ama yarın tam 6 hafta olcak. Yalnız değilsin yani merak etme. Benim hiç bi belirtim de yok bulantı hassasiyet vs
gezentianne Benim de geç döllenmeydi doktorum ilk haftalarda adet tarihimi 1 hafta ileri kaydetti,ona göre gidiyoruz
kitapkurdu Kmndas ben yumutlama tarihimi hesaplayıp 5.haftada gittim keseyi gördük. 2 hafta sonra kalbini duyduk 7. Haftada.
Kmndas kdry3737 benim de yarın 6 hafta bi gidicem yarın sabah bakalım yolk kesesi falan gözükür belki