BamBi Kizlar 30+2 hamileyim gecen cuma hastaneden ciktim 1 hafta kaldim testler felan ve sancim hic cikmadi cok sükür. Ayni zamanda serklajliyim rahim agzi kisaligi var 1.8mm. Dün gece tuvalete kalktim pede kahverengi akinti gelmis. Gece yatmadan saten progestan fitil niyetine atiyorum. Korkuyorum gece hastaneye aradim asistan dr oldugu icin sabahi bekledim kendi doktoruma gidim diye. Sabah aradim darin randevun var istersen gel bi bakalim dedi ancak oryada gitmedim kendi doktorum yarin orda yerine baska biri bakior diye gitmedim. Aplamlarda kirmizi kan degil kahverengi korkutma kendini dedi. Agrim yok cok hafif bel agrisi gibi oda saten genelde hamilelikte olan sey. Ebeyi aradim oda dedi akinti fazlalasirsaa agrim olursa hastane yada doktoruna git diye. Ikilimde kaldim kizlar. Bebegin hareketleri var kötü düsünmek istemiorum. Böyle durumda karsilasan oldumu hic lütfen cevap yarin kafayi yicem cok Panik atagim
Egeymen BamBi ben de burda bekliyim aynen sizin gibi serklajlıyım, 28+3 haftalığız ve kahverengi akıntı geldi bugün ben ayrıca bebek hareketlerini de aşırı aşağıda hissediyorum sanki her an çıkacakmış gibi vuruyo sizin de öyle mi aşağı baskı oluyo mu?
elifeyy BamBi kötü düşünme 20 27 33 aynını yaşadım bnm doktorum öyle olduğu zaman 2progestsn koy vajinadan dinlen artış olursa gel derdi şükür artış olmazdı kendini kurma güzel düşün Allah’ın izniyle bişey olmayacak
BamBi Egeymen da kimisi dior bebek fasla hareketliyse ondanda olabilir diye karisigim yeminle. Bugun finden biraz daha sakin fasla hareketli deil cok cok az hatta. Kasiklarima vuruyor arada efet
elifeyy BamBi lekelenme olduğu zamanlar aynen bebek çok hareketli ve kasıklarımdaydı , pozisyondan kaynaklı olabilir
BamBi elifeyy canisi ben saten hergece yatmadan progestan bi tane fitil atiyorum. Dünde öle yaptim elime bise bulasmadiydi bi ik saat sora wc kalktimda pede gelmis . Ondan korkuom . Sende nekadar sürdü ve ne kadar geliordu akinti
BamBi elifeyy nisan olmasindan korkuom. Yarkn asagidan catidan bakar kesin orya cikinca ömrümden ömür gidior
BamBi elifeyy gecti cok sükür cokcok hafif var yokgibi. Aksama belim agridi aybasi gibim korktum sabaha doktorum var dua et ins kötü bise demez