efsanemel Kızlar 19 haftalık hamileyim. Bebek hareketi nasıl hissediliyor ben hafif hafif seyirmelerden başka bişey hissedemiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz o tekmeleri😕
Hilaliko efsanemel bende 19 haftalıgım canım bende hıssetmıyorum oyle tekme falan daha bugun gıttım saglık ocagına demekkı ıc karnın genıs oldugu ıcın hıssetmıyor olabılırsın dedı bende sabırsızlıkla beklıyorum 😍😍😍
Smraozn12 efsanemel bnde 19+2yim hareketlerini 1hftadr ciddi ciddi hissediyorum böle tık tık vuruyo gbi, özellikle uzandıgım zamanlarda 🥰 hatta eşim bile farkediyo karnıma baktıgında cok guzel Bi duygu inş buyuk tekmelerini hissedecegiz biraz zaman sonra
melikeyakisikli efsanemel eğer içinde kelebek çırpınıyor gibi birşey böyle atıyormuş gibi hissediyorsan o bebişinin hareketleri canım 2 3 hafta sonra hareketlerini herşeyini hissetmeye başlarsın büyük ihtmal 😌yani en azından ben o haftalarda baya hissediyordum
Tazeanne0134 efsanemel canim ben 24+4 haftalık hamileyim hâlâ tekme hissetmiyorum ama arada seyirme olur ve gün geçtikçe artar ve hareketlerini hissedersin kuzum ben 11 gün sonra 6.ayım bitiyor daha net tekme hissetmiyorum ama çok net hissediyorum hareketlerini eşim bile hissediyor arada
Minnosizmmm efsanemel benim kızımda 19+3 ara ara pit pit yapıyor ama babası kılıklı ne zaman kırmızı et tuketsem göbek deliğinin altına çok sert vuruyor 🙈🙈 ilk gebeliğim ama 18. Haftadan itibaren hissetmeye başladım
Tbakc Benim de 18+4 ama bende hissetmiyorum güzel anneler ve adayları sadece sanki bi damar atıyo bunu hissediyorum
Seda_123 efsanemel Genelde sırt üstü yattığınız zaman daha çok hissedersiniz 17.haftadan beri hissediyorum ben 24 haftalığım dahada siddetlendi hareketleri 😁