Yarenserkan 6+2 günlük hamileyim kızlar doktorum bana suprax ve dramamine verdi bunlar nasıl ve niçin kullanilir ? yardim ?
Elifrana Dramamine bulantı için. Bulantın oldukça kullanabilirsin, ama aşırı bulantın olursa hiç bi faydası olmuyor. Diğerini bilmiyorum ilacı alırken eczacıya danışsaydınız keşke Yarenserkan
Ceyduygu Yarenserkan Canım ben eczacıyım suprax antibiyotik. Idrar tahlili verdin mi? Idrarda enfeksiyon görmüs olabilir
Yarenserkan Elifrana Kocam almış ona sordum ne için bunlar diye anlatırken karıştırdım hatırlamıyorum dedi
Yarenserkan Nilemyus Evet benimde çok fazla bulantim var aşırı derece de hem de fakat doktor çok mecburi kalmadigin surece kullanma dedi
Yarenserkan Ceyduygu Ayyy canım çok iyi oldu bu simdi 😊 Evet idrar yollarından enfeksiyon mu iltihap mi ne var dedi nasıl kullanilir bu peki
deletedmom11 Yarenserkan ne için werdiğini neden kuLLancano kaç tane içmen gerektiğini hepsini söyLeyerek wermesi 🤔🤔🤔
Ceyduygu Yarenserkan 24 saatte bir alacaksin o zaman günde 1 tane yani tok karnina al. Gecmis olsun canim 😊
NaimeYilmaz Doktorun bunları sana solemıyorsa ne işe yarıyor acaba 🧐 değiştir gitsin bence daha ilaçların içerıgını neden ıcmen getektıgını bile aktarmamıs sana