Tgbadel Benim son 9 günüm kaldı ekimin 10 nu normal doğum olarak yazıldı fakat doktorum bebeğin doğum kanalına inmiş suyuda güzel karnında yerde bırakmamış sen 1 ve 5 arası hazır ol ekimin 10 nunu bulmaz dedi ama ben oğlum inatçı çıktı hiç belirti yok plates yapıyorum squat yapıyorum gelsin diye hafif hafif sancım oluyor adet gibi ama sonra geçiyor beyaz akıntım oluyor idrara çok çıkma oluyor ve birde ihsal ama hala gelen yok ahhh ahhh kızlar dua edin ben oğluş gelsin artık 🤦♀️😂😘😍😍🤰
Mirayemir Tgbadel benimde son 9 ama doktor 41e kadar bekleriz gelmezse dedi yalanci agri ve cati agrim var sadece umarim gelirler🤦♀️
CerenAkbulut Tgbadel kanala inince bir değişiklik hissediyor musunuz? Aşağıda daha çok baskı var mı mesela ya da rahatsız edici bir his?
Htcblc 100 günümüz var daha cok kizima kavusmaya 3 oğlum var hep yukardaydi hareketleri kizda kasiklarimda ve rahim agzinda hisssediyorum buda kasiklarimda agri yapiyor daha 25x4 teyiz erken olacak diye cok korkuyorum hem duyuyorum erken dogum yapanlari allah yardimcilari olsun insallah zamaninda gelir kizim
Mirayemir Tgbadel kesinlikle oyle doktorda 4qi doldurana kadar normal diyo bakalim daha kac gun beklicez🤦♀️