Sabiha02 Biz 36+4 olarak bu gün aldık sezeryan günü inşallah bal kızım 16 Ekim de geliyor çok şükür 😊 son günler geçmiyor. Sizlerin ne kadar kaldı 😉
Aysegulkaymakci Sabiha02 yarın sezeryan günümüz 39+3 te dogacak nasipse 😍 insallah saglikla kucağımıza alırız
Ozlemkdmrcl Sabiha02 38. Haftaya girdim bende yarın Allahın izniyle kucağımda olucak bebeğim 🙏🏻❤️ Allahım her isteyene yaşatsın bu güzel duyguyu
emosadana 35+0 olduk bugün. 23 Ekim’e gün verdi .. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin..
Birkucukumut Persembe gunu gelıyor insallah 😁❤ ama streslıyım karısanım cok gorusenım cok yalnız olup bebegımı tek buyutmeyı cok isterdım
Sabiha02 Hamilebiranne benim ki ilk doğum sezeryan olduğu için ikinci de mecbur olacak 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hamilebiranne Aysegulkaymakci hadi ya benimde Pazartesi günü alttan muayenem var bakalım nasıl geçecek korkuyorum yaa🙄🙄
Aysegulkaymakci Hamilebiranne acımıyor diyemem ama aaaa cok acıdı oturamadim kalkamadim muhabbetleri abartı bence canım. İnsallah cocuk icin yeterli esnekliktedır çatın ❤️