kdry3737 Hafta sonu test yaptım pozitif çıktı çok şaşırdım 😍 zaten istiyorduk bu yüzden çok şükür diyorum.. Dün acile gittik ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hcg hormonum 933 çıktı. Kadın Doğuma gidicem ama gittiğimde kese gözükür mü ve bebeğim iyi durumda mı öğrenebilir miyim acaba ?
Deletedmom277 kdry3737 bende 5. Haftamda öğrendim kese göründü doktor haftaya gel kalp atışına bakalım demişti. Keseyi görebilirsin.
ynale kdry3737 beta hcg 3000 olmadan keseyi karından ultrasonda göremezsiniz. hcg 1500-2000 dolaylarında vajinal ultrasonda görebilirsiniz. genelde 3000 olmadan çağırmazlar zaten.
kdry3737 Deletedmom277 bende haftaya gidicem öyle karar verdim biraz daha zaman geçmiş olur hem inşallah gittiğimde öğrenebilirim sıklıkla gidemicem çünkü şu 1 ay içerisinde. 😕
kdry3737 ynale önümüzdeki hafta gideceğim artık hastaneye. O zamana biraz daha yükselir sanırım inşallah sağlığıyla ilgili bişey öğrenebilirim. Suan çalıştığım icin sıklıkla hastaneye gidemiyorum.
Kmndas Zayıfsan gözüküyor 4+2 de karından ultrasonla keseyi gördü doktora sordum nasıl bu kadar erken göZüktü diye karnında hiç yağ tabakası yok direk gördüm o yüzden dedi şuan 5+1 de kocaman kese olmuş bugün gittim doktora 11 mm olmuş
kdry3737 Kmndas zayıfım evet yağ denen bişey Yoktur diye düşünüyorum ama illa ki vardır tabi😄 inşallah gittiğimde güzel bilgiler alabilirim.