Tazeannebaba Umran_ bende almadım eşim bekarken kullandığı dolabıni kullanicaz 1 yıl kullanmış sadece
ynale Umran_ biz tekzen den zenio assos 6 kapaklı 210 cm modelini aldık. gelip gören herkes bayıldı bizim zaten dibimiz düştü. tam çocuk odası için ideal.
Tugbardm Umran_ ben yeni dolap almadım yatak odası takımımın içinde küçük bi dolapta vardı onuda almıştık bebiş için kullanıyorum
Burcag ynale merhaba memnun musunuz üründen ben bu aralar onu almayı düşünüyorum da deneyiminizi paylaşır mısınız :)
Meltemp Koçtaştan aldım tatlım daha geçen hafta ve çokta memnun kaldım fiyatıda uygun geldi bana belki değerlendirirsin 💁🏻😊 https://www.koctas.com.tr/adore-base-genc-odasi-4-kapakli-2-cekmeceli-gardirop/p/1000332927
[silindi] Umran_ Bende bir çok markaya baktım fiyatlar inanılmaz sanki yatak odası takımı alıcaz. İkea da çok uygun ordan alıcaz bizde. kendi mobilyalarımda İkea hem çok sağlam hem fiyatlar çok uygun
nilaylaylaylay Mondi fora takımı. Şifonyer 5 çekmeceli ve 3 kapılı dolaba 1500 verdik ama herkes bayılıyor