cansuuhakann Delal123 çok teşekkür ederim. Evet iyiyiz şükür. 40 saat suni sancı alarak bebeğimi strese sokmuş olsalar da sağlıklı doğdu yavrum. Bende o kadar gün sancı çektim yetmedi 10 gün de sezeryan acısı çektim. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.
MelisG nserd öncelikle gözünüz aydın 🤗 analı babalı büyüsün bebeğiniz. Ben de orada Doğum yapacağım gibi gözüküyor. Merak ettiğim oda süslemeye izin veriyorlar mı? Bilginiz var mı acaba?
Bukrenur Çocuğunuza K vitamini aşısı vurdurdunuz mu ?yani bunun için sizin fikriniz alındı mı ? @nserd
2cocukluanne nserd öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bnde orada yapmayı düşünyrm odayı siz parayla flnmı tuttunz yoksa hastanenin şeyimi bu bide sürekli takipde kaldğın dr varmıydı
nserd 2cocukluanne Özel oda diye bişey yokmuş tamamen nasıl denk gelirse, tekli oda kadar çift de var ☺️
Bukrenur nserd çocuk doğar doğmaz yaptıkları bir aşı 👍🏻 İnternetten araştırırsanız daha iyi bilgi edinebilirsiniz
Meteannesi Ben gatayı öneririm size doktorların hepsi geneli iyi randevulu gidiliyomuş artık ilk doğumumu orda yaptım ikinciyede oraya gidiyorum ordada refakatçi alıyorlardı iki kişilik odada tek kalmıştım hasta azdı ilgileri iyiydi ben memnunum tavsiye ederim
Meteannesi Birde temiz bi hastane zübeydeye acilen gitmem gerekti inanın yığınla insan çok kalabalık pis karman çorman geldi bana hiç rahat edemedim sıra ilerlemedi vala iptal ettirdim en son kaçtım :0 sehir hastanesinde tam doğum bölümünde görümcem hemşire hastane çok büyük rahat geniş dio ama malzeme eksikliği çok var diodu en son ben o olmasına rağman gatada düşünüyorum yani 😅
Delal123 Arkadaşlar şuanda şehir hastanesindeyim dün saat 9 akşam da geldim. Belim ağrıyordu ama doğuma aldılar tabii sancım ve açılmam olmadığı için doğum gerçekleşmedi acildeki iki erkek doktor beni çok sıkıntıya soktu ama servise çıkınca herşey çok güzeldi odam tek kişilik. İlgi harika Allah razı olsun hepsinden
MelisG Delal123 geçmiş olsun öncelikle 🤗 peki Doğum olmadıysa ne için tutuyorlar sizi? Bir sıkıntı Yoktur umarım. Ben de orada Doğum yapacağım o kadar çok merak ediyorum ki.