[silindi] @Nursubasi benimde adetime 5 gun vardı idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belliydi üç gün kala da grip oldum die hastaneye gittim kan verdim gebelik icin beta hcg 279 çıktı önce kana geçermiş gebelik en son idrarda belli olurmuş diorlar 🤷
Gunesinponcikannesi Nursubasi bende gördüm silik çizgiyi yalnız bu testin aynısını bende yaptım bende de silik çıktı iki çizgi de neyse ki 2 test almıştım diğeri tam çıktı inşallah vardır 😇😇
[silindi] @Nursubasi iki ay öncede kimyasal düşük yaşadım adete iki gun kana baktirmiştim beta hcg 30 du adetim geçince kadın doğuma gitmiştim degerin çok düşük dıs gebelik veya kimyasal düşük yaşayabilirsin demisti ve düstü önemli olan degerinin yükselmesi 🙈
bmyildirim Nursubasi Benimde böyleydi 5-6 gün vardı %99 olan testlerden aldık daha belirgin çıkmıştı şuan 37+4 le heycanla bekliyoruz😊 İnşallah sizin de öyle olur.
Zuhree Nursubasi selam msjnizi simdi gordum.siz hamilemiydiniz? Simdi bende ayni durumu yasiyorimda silik cizgi kac dk sonra belli oldu?
Deletedmom316 Nursubasi yaa benimde 2 kaybim var pihtilasmam yok ama önlem amaçli doktorum kan durulducu igne vericek hamile kalir kalmaz igneye başlicam Allahin izniyle Rabbim sanada yardim etsin hayirlisiyla bebegini eline alasin