DYM Bebek Arabası konusunda yardimci olur musunuz alanlar kullananlar memnun olanlardan fikir bekliyorum benim için yer kaplamamasi pratik olması önemli aynı zamanda rahat da olsun çok maliyetli birşey de almak istemiyorum şimdiden teşekkürler
sumbul7777 DYM beneto nun bebek arabasını aldık içinde pusetide var 4-5 yaşına kadar kullanılabilir 700 TL ye henüz kullanmaya başlamadım ama çok şık duruyor ve kaliteli
Burcak61 DYM ben kraft pop up çift yönlü aldım bebeğim 15 günlükken kullanmaya başladım çok memnunum kesinlikle baston tercih etmelisiniz çok hafif ve kullanışlı oluyorlar
MiranRenas DYM Bende çok uzun araştırmalar sonucu maxi cosi dana yı buldum baston travel uzun süre kullanabilir bebeğiniz iç hacmi baya baya geniş ben onu almayı düşünüyorum
DYM sumbul7777 instagramda bende görüyorum aynı model mi bilmiyorum ama 800 900 arası sanırım fiyati ama çok yer kaplıyor dediler siz kullandınız mi ağırlığı falan nasil
Emikkca Trendyolda tommy baby markasina bak 445 tl ye var pusetiyle falan cok hosuma gitti ordan alcam insh yakin bi zmanda sizlerede tavsiye ederim😊
Dorukvedemirinannesi Sunn baby tesla aldık 55 günlük bebeğim çok güzel memnunum yani şu anda fiyatıda çok uygun 1700 den 1100 e inmiş 👍
DYM Dorukvedemirinannesi netten baktım gayet güzel görünüyor oto koltuğu olarak kullanılabilen ana Kucağı da var siz şimdiye kadar hep kullandınız ve memnunsunuz heralde değil mi çok yer kaplıyor mu
Dorukvedemirinannesi DYM evet canim memnunum kendi aracın olunca büyük bebek arabası sorun olmuyor fakat toplu taşıma araclarinda sıkıntı olabilir büyük çünkü 🤗
Dorukvedemirinannesi shsn Canım biz izmirde yaşıyoruz Babymall'dan almıştık. google yaz gittigidiyor ,trendyol ve hepsi buradada indirimde görünüyor. Link atamadım malesef.
MiranRenas shsn Fiyatı o civarı sadece trendyolda indirimde idi bir bakım dedim şimdi tükenmiş oda ama ara ara orada giriyor indirime takip edersen
MiranRenas shsn normalde chicco trio sprint istiyordum oda bir annenin istediği bütün özellikleri taşıyan bir araba ama hiç bir zaman indirime girmiyor birinci çocuğumdan berri bakıyorum malesef hiç inmiyor aksine artıyor 😕
Dorukvedemirinannesi DYM evet büyük katlayinca bagaja giriyor tabii travel sistem işte ikiye katlaniyor sadece puseti yada port bebeyi çıkartıyorsun genis ebatli yani canim.