20182019 Deletedmom2224 olablr his ya cnm birde ben dha cock dusunmyrdk kizim kuck dye oglum olursa adini konusuyrduk 4 gun sonra hamile oldgmu ogrendm erkek dedim esime inanmadi ama benim dedgm ckti😄
20182019 Cad 2 hafta snra 7 haftalk oldgnu atarsn solerm suan 5 haftalk ya belli degl evet erkeklernki fasulye gbi oluyr:)
Cad 20182019 teşekkür ederim. İnşallah yanılmazsınız şuandan bende erkek istiyorum sağlıklı olsun da gerçekten. 14 ekimde isterim ulturasyon verirse atarım fotoğrafını..
Roje 20182019 ewet canım kız bütün testlerde kız çıktı sarımsak testinde de bide zaten 11 aydan sonra fasulye yada yumurta testi tutmuyor çünkü hepsi fasulyeye dönüyor 7 haftalık yada 8 haftalıkken belli olur ama bu soldan mi sağdan tam bilmiyorum ondan attim
20182019 Cad cnm ilk cocksa saglikli olmasni dile rabbim inan gonlunden geceni sonra veriyor gecen sene kizimi kucgma aldm bende erkek istyrdm bak 3 aylikken kizim tekrr hamile kaldm zor olck ama rabbime sukurler olsn ikisinide nasip etti bana sukurler olsun
20182019 Roje cnm soldan girms duruyor fasulye kesen ordn tahmn yürüttum ben ogrenrsen haber verirsin gonlunden gecen olsn cnm:)ama benm kizimda yuvarlkti hep fasulye gbi degldi
Kdzynp https://eksiup.com/p/u92178378yco Kızlar bugün doktor tahminde bulundu hadi sizdende tahmin alayım
20182019 Roje cnm inan hatrlamyrm sanci ama hissedyrdm ben erkk olcgni hissin ne dyr kiz mi dr da kiz dedyse oledr cnm ya