Konul_Nilay Evet 20 eylul sezeryanla çocuğumu doktor aldı.19 eylül kanamayla gitdim.kalb ritm pozulması ve bebeyin kan dövranında sorun olması ile.eyer almazsam karnında bebek öle bilir dedi.karar senin dedi.20 eylül bebeyim oldu.2100 qram.hiç küveze düşmedi güçlü savaşçı kızım.tıpkı annesi.çünki hamilelik boyu kanamalar,bebek eşiyinin aşağıda oluşu(plesente previa).her ay kanamayla hastanelere gidişim,serkljlı olmam(daha pnce düşüyüm oldu) 5 ci tüp bebekle kızım oldu çok şükür bin şükür.ne kadar şükr edim dua etsem az. Erken olduğu için iyi emmiyodu.mama verdik zar zor yedi.şimdi biraz iyi. Sütümü sağıb veriyom malesef çok az.mamada destekliyom. Alel acele yazdım.sorusu olan sora bilir
R_abia Konul_Nilay yaa doğum yaptınmıı Görememiştim seni uzun zamandır. Rabbim sağlık versin kuzucuğa inşallah. Nasılsın iyimisin ? Bebeğin nasıl ?
Mucizebebegim3 Konul_Nilay Allah saglikla buyutsun insallah maasallah cok sevindim .Ozellikle boyle cocugu olamayipda tup bebekle sonuc alanlara ayri bir zaafim var rabbim yardimcnz olsun
elifeyy Konul_Nilay ciğer iğnesi vurulmulmuydu öncesinde maşallah ona.. hayırlı olsun 🙏 inşallah cümlemize nasip olur bebekle eve dönebilmek 🙏
Zeynepegee Canımoncelikle hayırlı olsun serklaji nasil uygun gördü Dr un ben 25 haftalık hamileyim 1 cm açıklık var ama rahim ağzı uzunlugun iyi ddi bende kafam karışık oyuzden sormak istedim
Konul_Nilay Zeynepegee öncelikle 2-3sm açıklığım vardı.22 haftamda dorek serklaj etdiler.haftan ilerlemeden gözünü seveyim serklaj yaptır.başka doktora görün.açılma olunca doğuş başlar
R_abia Konul_Nilay Çok şükür kızımda bende iyiyiz. 37+2 de normal doğum yaptım. Anca bir düzen oturttuk. Çok güzel geçiyor artık günlerim. Çektiklerime okadar değdiki. Çok şükür 🤲🏻 Bebeğin küvezde kaldımı ?
Konul_Nilay R_abia yok küveze girmedi çok şükür.ciyer açıcıdan olsa gerek.bende şimdi düzene giriyom. Allah kızımızı sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.Yavrunu Allah korusun
Mucizebebegim3 Konul_Nilay Ah ah bilmemmi amcamlar 22 yildir bekliyor 4 tup bebek 5 asilama yok yok yok ameliyatlar ilaclar karikoca ilaclari aktarlar kim hangi doktoru soylese kosmalar onlarn hala yok halimize bin sukur onlarada dua edin 🙏
Mucizebebegim3 Konul_Nilay Amcam ramazan yengem remziye allah razi olsun binkez rabbim dualarinizin mukafatini size yollasin insalah🙏🥰