Secilcan Merhaba Cumartesi sabahı çatı muayenesi oldum.Sabah 9:00 da oldum akşam 21:00a kadar sokaklarda gezdim.Sadece o anlık hafif bir acı oluyor ama o an derin nefes alırsanız onu bile duymuyorsunuz inanın.Kendinizi sürekli sen bunu yapabilirsin diyerek telkin edin.Milyonlarca kadından ne farkınız olabilir ki.Allah size o özelliği vermiş zaten yani vücudunuz buna göre yaratılmış.Yapabilirsiniz💪🏻
Misskokulumm Secilcan nasıl rahatlattin anlatamam valla çok sağol herkes yapıyosa biz de yapabiliriz💪Allah tarafından bu özellik bize bahşedilmiş🌸
Zeynepca Tuanadeniz1 Çatı muayenesi herkese göre değişiyor sanırım. Ben şuan 28+3 ikizlere hamileyim geçen hafta sancıyla acil gittim çatı muayenesi oldum. Kendimi kastığım için mi bilmem 1haftadır sol bacağımdan duramıyorum oturyp kalkarken ağrıyor ve zor hareket ediyorum. Kasmamaya çalışın derimm..
Drryy Tuanadeniz1 çatı muaynesi yapılmadan Doğuma aldılar 29 tane dikişim vardı rezalet bişey kimseye tavsiye etmiyorum heleki o cesaret yoksa hiç bulaşmayın normale
Tuanadeniz1 Drryy çok çok kararsızım cesaretsizim diyorum ya aniden gelmezse hayatta yapamam gibi zaten. Çok geçmiş olsun zor ya kadın olmak her türlü
tgbasltan Tuanadeniz1 banada 36 dedi catı muayenesi ama normal dogum kesiklerden iyidir ya :/ bende korkuyorum maleseff
yigitmom_ 31+4'm kasım annesiyim ama halen bebegim bas asagi değil ve yerinden kimildamiyor resmen 38. Haftam 10 kasima denk geliyor sanirim bir daha ki muayenem bu ayin 15'nde doktor eger bebek donmemisse sezeryan tarihi verir mi sizce ?
Real yigitmom_ eğer devlete gidiyorsanız son güne kadar sezeryan normal demiyorlar .son hafta kilo alımı çoksa yada doğum posizyonu almadiysa o zaman verebilir.
yigitmom_ Real ozele gidiyorum canim 40. Haftaya kadar donmesini bekleyen doktorlar varmis duyduguma gore tabi kendi doktorumun nasil düşündüğünü sorduğum da suan icin erken dedi 30. Haftada ayin 15inde insaAllah net birsey söyler
Real yigitmom_ tabi son zamanı beklerler daha zamanınız var.ben kontrole gittiğimde doğum başlatılmalı dedi doktor ogun ilk kez çatı muayenesi oldu.ogune kadar hiç bi doktor muayene etmedi alttan.
yigitmom_ Real bende bu zamana kadar olmadim suan 31+4'm 34. Haftamda gidecegim bebisim dönmüşse belki muayene eder donmemisse de insaAllah tarih verir biraz sabırsız bir anneyim de🤗
Didemxy Tuanadeniz1 Cumartesi günü çatı muayenesi yaptırdım korkulacak bisey yok gerçekten denemeni tavsiye ederim bende çok korkuyordum dr un kapısında içeri girene dek bütün dualari okudum ama o kadarda kötü ve dayanılmayacak bisey değil direk sezeryan düşünme derim