Sibella86 Cumartesiye kadar kıpır kıpır olan bebeğim 2 gündüe çok az hareket ediyor normalde izlerdim hareketlerni ama şimdi çok yavaş. Normal mi? Karnım sertleşip yumuşuyor sürekli sert değil
Gozde01 Sibella86 ama hareket ediyor bu haftalarda yavaşlıyormuş bende 35.2ym tam henüz oyle bişey yok ama nstde bi sıkıntı yoksa sıkma canını çikolata ye yan yat ben sırt üstü yatınca mesela çok hareket ediyor
Haticenurum123 Sibella86 son haftalari genelde uyuyarak geçiriyorlar cnm yağ yakmamak için sıkma canını aynı günlerimiz ben ekim 15 de doguruyorum senin günün brlli mi
Sibella86 Doktorumu aradım gel dedi. Nst ye bağlandım bebeğin kalp atışları normalde 130/140 mış bugün 170/180 lerdeydi. Baya bekledik 3 kere bağlandım 160 a düştü.böyle olan varmıdır ?
Sibella86 Gozde01 neler yaptım sadece totosunu oynattı. Benşm birde tansiyon sorunum bar 142/91 oldu. Kalp atışı çok olunca sıkıntı oldu yoksa sancı falan yol gibi
Badevehande Bilmiyorum ama benimde çok sertleşiyor sadece eğilince bile toplanıyor bende 32 haftalığım yarın nst de belli olur herşey sizdeyse durumlar düzelmiş gibi evham yapmayın bence
Gozde01 Sibella86 çok tatlılar bu haftalarda biraz nazlı oluyorlar 🥰 belki benmki çok hareketli olmadığı için normaldede anlamıyorum ama genel şikayet bu sonlara doğru boyle oluyormuş artık doğuralımm 🥰 ben gün aldım sizin belli mi tarih
Zeynep1 Benimki 35+3 kimi zaman çok hareketli kimi zaman hareketsiz normal bi durum yani son zamanlar alan daralıyor nst de sorun yoksa doktorda birşey demediyse merak edilecek birşey yok bence
Gozde01 Sibella86 sıkma canını bence normal doktorun da bişey demedyse sıkıntı yoktur takpte kalmak lazım 😇🙏