P_i_n_a_r_90 Ben ilk doğumumu selda hanımda yaptim çok ilgili harika bir doktor. Bir-kac arkadaşımda onda doğum yaptı çok memnunuz. Tavsiye ederim canim.
Gulsunn Endil canım Ahmet bey çok iyi bi doktor. Ben de o hastaneye gidiyorum ama erkek doktor istemediğim için ona gitmedim. Kuzenlerim falan hep ona gidiyor
Endil Af ya hastanedeyim şu an selda hanmda da senem de kabul etmiyomuş randevusuz Ahmet beye muayene olcam İnşallahh iyidir ya
Mervee58 Endil Ben selda hanıma gidiyorum memnunum normal doğumdan yana benim için önemli böyle olması ama randevu zor bulunuyo diye biliyorum yine de içinize sinerse bakarsınız☺️
Betullmim Başından beri Ali sunaya gidiyorum, sezaryanın s harfini anmıyor , her an normal doğurmam gerektiğini ve doğurabileceğimi söylüyor . Çok relaks ve ilgili bir doktor . 2 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden gebeliğimin üstüne çok düştü tekrar aynı şeyi yasamamam için . Geceleri de hep orada zaten ona çok güveniyorum .
Peluskaa Betullmim benim yıldızım bir türlü barısmadı ne zaman gitsem ilgisiz davranıyor yani ben sorunca cevap veriyor bni rahatlatmıyor bir de o kadar sessız konusuyor ki mikrofon gerekiyor 🥺
Betullmim Peluskaa evet konuşma tarzı biraz öyle ... ama ciddi şeyler olduğunda çok ilgili davranıyor . Ben de böyle gereksiz kaygılamdıgım zaman sorduğum sorulara kısa cevap veriyor.