asyaa15 Bugün kontrole gittim çok şükür iyi bebegimiz. Siyah leke eski kanama oldugu için korkulacak bsey yokmus. elleri ayaklarını falan gördünüzmü bu haftada acaba ben daha bsey anlayamadm erkenmi ki 😊Progestan a yine dewam ikilş tarama kaçıncı haftada yapılıyor acaba. Ona göre randevu almam lazım.
spiker_anne asyaa15 Ben 9. haftamdayken poposunu kafasını falan görmüştük harikaydı tabii şimdi cinsiyete gidicez inşallah ❤❤
asyaa15 Deletedmom2224 tamam kuzm ozmna alayım. Walla ben cok sabırsızım hemen göreym istiyorum ama burdaki resmlerde belli 😅 programda
Deletedmom2224 asyaa15 aslında zaten belli ama ultrasonlar malum 😊 13 14 hafta civarı gidebilirsiniz ikili tarama o zaman oluyor 😊
ysmnnn_ Bende 9+4üm 6 gün önce gittim en son kol bacak gibi minik şeyler gördüm ama emin değilim benziyor sadece 😊 3 hafta sonra da gel ikili test yapalım dediler iki hafta kaldı
asyaa15 ysmnnn_ hayırlısıyla git canım iyi haberlerle inşallah .😊 nası yapıloyorki bu test. Ne için yapılıyor biraz bilgilendirirmisiniz
ysmnnn_ asyaa15 ultrasona bakılarak yine boynunun kalınlığını falan ölçüyorlarmış heralde bebeğin bende tam bilmiyorum down sendromlu olup olmadığını anlamak için yapılıyormuş test
asyaa15 ysmnnn_ yaaa 😀 walla dr da şunu bu falan demedi bende anlamadm resmindede anlaşılmıyor mecbur 11. Haftayı beklicez