Bsraakdmr Geçen haftalarda midem aşırı yanıyorr ne yapmalıyım diyr sormuştum . Şimdide hazımsızlıkla başım belada . 🤦🏻♀️Doktorum panto diyr bir ilaç verdi mide yanması için kullanmaya başladım ilk iki üç gün çok rahattım , Ve şimdi şunu farkettim ilaç midedeki asidi azalttığı için hazımsızlık yapmaya başladı yediğim şeyler sanki taş gibi midemde . Çok fazla ağrı yapmaya başladı ilacı bıraktım ama hala midem çok kötü durumda bu hazımsızlığa doğall bi çözüm ne varr ? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom6 Bsraakdmr Benimde bazen öyle oluyor canım hele ki geceleri kendimi 100 kilo hissediyorum çök ağırlaşıyorum özellikle de oturduğum hiçbiryerde hiç-bir poziyonla rahat olamıyorum 😥 Çök kötüü 😞
Eceyavuz Bsraakdmr ben 17 haftamda mide yanması için doktoruma söyledim hamilelikle alakası yok daha çok erken dedi kiiii senin daha 11 daha erkensin... bana yediklerine dikkat et 20.haftadan sonra hamileleik sebebiyle mide yanmaya baslar dedi
Sunshine1 Bsraakdmr merhaba midedeki hazımsızlığa bir çare bulabildiniz mi? Pantoyu bıraktınız mı? Ben de pantpas içiyorum mide yanmamı geçiriyor ama taş gibi midem su bile içemez oldum beslenemiyorum yiyemiyorum
Deletedmom6 Bsraakdmr 25 Haftalık ya brnim 4. Ay da çok fazla oldu bebeğin saçı çıkıyor dediler sonra geçti taki şimdiye kdr bu aralar yine olmaya başladı 😣
Bsraakdmr Deletedmom6 son iki ay her şey çok daha fazla artıyormuş yanma vs bakalım bi doğsalarda öyle uyanık kalsak geceleri 😀
Bsraakdmr Eceyavuz bilmiyorum vallahi banada çok erken başladı gibi geldi ama ben hiç bi şeyde yiyemiyorum yalnızca çorba salata sırf midem yanmasın diye sabahları sadece 4 yumurta beyazı yiyorım ve bir bardakta nar suyu mandalina suyu sıkıp içiyorum
Bsraakdmr Sunshine1 canım ben pantoyu bıraktım çok oluyor şuandada tek çarem gaviscon doble actıon o bana baya iyi geldi bidr şuan eskisi kadar da mide yanmam olmuyor 😄
Ozgelin Yanmaya yine bi kaç saat şurup içip geçiştireblysn ama hazmsızlğa bi çare yok malesef ya ..36 hafglım yattğm an ağzma doluyor herşey kaç kez uykmda boğuluyrdm..kabız olmamaya dikkat et o iyice mahvediyor..alttn üstten sıkıştırıyor felç oluyosn..
Bsraakdmr Ozgelin bende şuan 35.haftadayım ve hazımsızlık yaşadığım en kötü duygulardan biriydi 😅inanılmaz kötü bi olay midemi artık çok doldurmadan kolay sindirilecek şeyler yemeye çalışıyorum birde maden suyunun faydasınu gördüm ben
Minnakbebisim Bsraakdmr canım aynısı bende vardı. Doktorum rennie duo şurup yazdı inanılmaz iyi mideni rahatlatıyor hazımsızlık yapmıyor ekşime falan hepsi yok oluyor. Sonu duo olan bütün ilaçlar bitkiselmiş ayrıca. Bence bunu kesin yazdırın
Bsraakdmr Minnakbebisim aynen canım bende şuan iyiyim çok şükür hazımsızlık benim pantoyu bırakınca geçti ve maden suyu bol bol içtim 😀
Sunshine1 Bsraakdmr saol canım Geçmiş olsun. ben bi kez bırakmaya çalıştım pantpası mide krampları yaşadım hastanelik oldum, bakalım ne olacak böyle 😥