Zeyhall Merhabalar güzel anneler ve anne adayları 😍 Size bir sorum olacak çok merak ediyorum 2020 de doğum yapacak olanlar veya yeni cinsiyet öğrenenler bebeklerinizin cinsiyetleri çoğunlukla kız mı erkek mi ☺️
Ayzem_25 Zeyhall 13 haftalıkken gittim erkek dedi doktorumuz. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ayashatun Berivan21- gostermedigi icin mi gostermiyorsa kiz derler benim kızımda gostermedi kendini 😂
Berivan21- @Ayashatun yüz üstü yatmıştı doktorumda 2 hafta sonra gel bakalım dedi hayırlısı olur inşallah ya sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz ☺️
Ayashatun Berivan21- hahahaha evet bendede gostermedi ben dedim gotmicem beklicem cok heycanlkyim falan ciko ye gel bekle dedi sonra yedim cikolata gossterdi ozaman baya hareketlendi gordum kiz hissediyordum hep ve kız cikti ❤️✨😂
Zeyhall Benimde mayısın sonu gibi olacak inşallah biz daha cinsiyet öğrenmek için biraz küçüğüz ama kızım olacak gibi hissediyorum ve çook istiyorum 😍 inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız ♥️
spiker_anne Zeyhall Nisan'da doğum var şuan 12+2 haftaya gidicem ikili teste o zaman belki belli olur 🕊❤
Eslem_Sare1 spiker_anne canm bende nisan da doğum yapacam hayırlısı olsun. Bende daha öğrenemedim cinsiyeti