gamzemelisabasak Kızlar dünden bu yana grip oldum boğazım çok kötü ilaçda alamıyorum Hamişler grip ve soğukalgınlığında ne kullanır bilen yaşayan varmı?
Nurcan6148 gamzemelisabasak Valla sadece bol su iç dedi doktorumBirde tuzlu su ile burnunu temizle.Çok ağrım olunca parol içtim.
Fatmasaymaz gamzemelisabasak malesef ilaç vermiyorlar bir serum takıyorlar. Bir serum taktır derim. Bol bol su ve c vitamini al. İnşallah çabuk atlatırsın
Skn23 gamzemelisabasak ben elma haşlayıp yedim suyunu içtim sürekli. İçine bal tarçın koydum . Pekmez içtim. Nane limon içtim . İlaç içememek de çok zor çok geçmiş olsun
gamzemelisabasak Nurcan6148 az önce tuzlu su ile gargara yaptım ama buruna almamıştım onuda deneyeyim sağolun kızlar
gamzemelisabasak Fatmasaymaz evet ilaç vermiyorlar 3. Gebeliğim ama ilk dega hamile iken grip oldum🤧 Serum taktırım akşam gece rahat uyuyayım bari. Birde bebeğe zararı varmı bişey olur diye çok korkuyorum
H-F Bir su bardağı kaynamış suyun içine bir tutam adaçayı atıp 10 dk demleyip süzün.Suyuyla ağzınızın içini güzelce çalkalayıp suyu KESİNLİKLE YUTMADAN boğazınıza gargara yapın.Sabah ve akşam tekrarlayın.Adaçayının antibakteriyel özelliği sayesinde inşallah kısa sürede boğazınız iyileşecektir.👍🏻
Fatmasaymaz gamzemelisabasak yok merak etme eğer toparlanmazsan sıkıntı olur vitaminsiz kalmasın. C vitaminine önem ver. Allah ın izni ile birşey olmaz. Çok çok geçmiş olsun.
gamzemelisabasak Fatmasaymaz teşekkür ederim canım geçecek inşallah 🙏 asıl zor olan 25 haftalık gebeyim 17 yaşında biri diğeri 1 yaşında iki kızım var. Küçüğü beni bayağı zorladı bu aralar 🤷🏻♀️
Tgcee11 gamzemelisabasak dünden beri maLesef ben de aynı durumdayım. Bi sabah Bi akşam limonlu ıhlamur içtim baya iyi geldi. Ayrıca bol su iç ve mutlaka limonlu olsun. İlaçlardan fayda yok. En etkili yolu bu inan ki..
gamzemelisabasak Tgcee11 ayy geberiyorum herhalde ya vics yicem sanırım süre süre 😫😫 adaçayı içecektim bir okudum önerilmiyor bıraktım limon alıyorum bol su ile 🤧 bakalım geçer inşallahh 🙏
Naz60 gamzemelisabasak C vitamini suda eritilenlerden doktor onu kullanabilirsin sadece dedi Boğaz için pastil kullandım birkaç güne düzeldim
Angelaa gamzemelisabasak bende grip oldum ama atlattım çok şükür hiç ap içmedim burun spreyi kullanabilirsin doktoruma sordum kullanabilirsin demişti denizsuyu olanlarindan sıcak şeyler içtim bu şekilde bol bol su birde