Deletedmom099 Kızlar 1 haftadır gögüs kafesimde kaburgalarımda sancı ağrı var yarım saat önce çok şiddetli sancı ağrı girdi birden ağrıdan bağırıp ağlamaya başladım o kadar canım yandı 11+3 haftalığım acaba bebek büyüdüğü için vücud yer mi açıyor genişliyor mu nedir bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı canım çok yanıyo bilgisi olan mı
ycllksa Deletedmom099 bence göğüs kafesiyle bebek alakalı bir durum değil , bebek çnkü aşağıda çok. Üşütmüşsündür canım.
ayse___1 Deletedmom099 canım bennde aynı durumdayım iki gündür gogus kafesimin sol tarafı özellikle 11+5 bende dün akşam 5 6 tane mandalina yedik o yüzden gaz oldu sanırım bilmiyorum
Deletedmom099 ycllksa belimin birazcık üstündeki kısmına sancı giriyor bende anlamadım neden hasta da değilim
Esila-22 Gaz olur, hazımsızlık olur, mide borusuna bağlı reflü tarzı bişey olabilir. Onun ağrısı da çok şiddetli olur çünkü. Nefes almakta güçlük çekersin.
Deletedmom099 Esila-22 midemden zaten rahatsızım normalde hamile kaldığımdan beri şişliğim ağrılarım da çok ondan da olabilir
Deletedmom099 ycllksa https://imgyukle.com/i/c70677d8-54bc-4060-8712-1d08ffd54fbd.oAk38I tam burası canım
Esila-22 Deletedmom099 Büyük ihtimal ondandır canım. Bende de var. Bıçak yutmuşsun da, boğazına takılmış gibi bir his. 😣
Deletedmom099 ayse___1 gazım olunca genelde midem sıkıntı çıkarırdı ama oraya sancı girmesini ilk defa yaşıyorum