derindemir benim hikayemi bilen biliyor.kalp atışı duyulamamış ve hayatının en zor haftasını geçiren bi yeni hamile.3-4 gündür bulantılarım başlamıştı ama dün neredeyse hiç yoktu.bugün ise öyle böyle bulantım yok. herşeyin kokusu rahatsız ediyor canım hiç bişey istemiyor.ağzımın tadı bile bozuk.2 ihtimal var.ya bebeğim burdayım benden vazgeçme diyo ya da bişeyler ters gidiyo ve vücudum tepki veriyor.Bilmiyorum🤔
Gagacim Canım bulantının geçmesini kötü yorma öyle birden eksilebiliyor yada bazı günler şiddetlenebiliyor
derindemir Gagacim geçmesini değil birden bu kadar şiddetli geri gelmesini bilemedim.belkide bunun iyi bişey olduğunu düşünmek istediğimden soruyorum bunları
derindemir Gagacim şu an bana göre 6+5 ama sat a göre 8+4. 8+1 de doktora gittim bebeğide göremedi kalp atışıda duyamadı .sadece yolk göründü.yadın başka doktorda cumada kendi doktorumda randevum var.tekrar bakılacak
derindemir ycllksa alttan baktığımda zaten yolku ancak gördü.keseyide alttan bakarak görmüştü.bebeği göremedi ve kalp atışı duyamadı.yarın tekrar kontrolüm var dua edin bana
Huzurumuz Aynı durum bende de var kesen küçük dedı kalp atısı için haftaya gel dedı 6+5 iz. Korkuyrm mide bulantım hıcbır sey yok bos gebelık mı acaba dıye her gün düşüncelerdeyım. Hamılelık belırtısı yok halsiz falan da degılım
derindemir Huzurumuz inş hayırlı haberler alırsınız.benim hesabına göre de ben 6+5 olacağım yarın ki kontrolümde ama sata göre 8 +4 falan olacak
Mucizebebegim3 derindemir gec dollenmede olablir ben cok duyuyorm bir banda normalde satina gore baska ama doktorun 6 +5lerde oldugunu soylemjs gorunmemis kalp atisi falam garip bir durum ama napalim bekleyin kanamaniz yoksa allah yuzumuze baksin hepimizin 🙏