Glpri Yaseminpinar aynısı bende de oluyo babasi elini çekiyo hareketlenmeye basliyo diyorum inat bu kız sana çok çektirecek 😊
Bitanemiz Umutlubirkadin merhaba ☺️ Bizde 24+6 olduk çok hareketliyiz hiç durmuyoruz yerimizde sağlıkla gelsin oğluşum 🙏🐣 günler yaklaştıkça heyecan basıyo mu sizi de
merveker Merhaba biz de 25+2yiz oğlumla 🤩 bizim oğlan çok hareketli hele bir de babasının sesini duymaya görsün hiç yerinde durmuyor 😂😂🥳🥳
ponciklerin_annesi Umutlubirkadin Merhaba Bizde 24+4 Haftalik Olduk Oglusumla , Benim ponçikte kipir kipir hic durmuyor 😁😁
Sweetblonde88 Umutlubirkadin nasıl oldu bende anlamadım zaten ilk oğlumdan kıyafetler hazırdı aldıgım 2 3 tulum hastane cıkışı Emzik biberon müslin örtü agız bezi. Yatak hediye geldi içini buldum aldım. Bi de uyku seti kaldı sanırım. Bir de Şampuan bez falan.
WithRose Bizde 25 haftalığız bizimki de hareketli masalllah 😊💙 alışverişe bende başlamadım zaten vakit simdiden geçmiyor son aylar hic geçmez diye biraz daha ileriki vakitlere bıraktım 😍
busraasezgin Umutlubirkadin merhaba bizde bugün 25+0 olduk bizimki de hiç durmuyor maşallah 😁 çok şükür bizde şu zamana kadar gayet güzel geldik 😊
Ebru0156 Umutlubirkadin bizde bugun 24+4 olduk benim kizimda cok sukur gayet hareketli :) bende hazirlik falan yapmadim daha yeni yeni baslayacaz allah izin verirse:) rabbim hepimize sağlıklı bir sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Nurayemireymen Bizde 26 haftalik olduk hazirlik yapmadim bende daha abisini kucuklerini giyecek ztn onlarda yeniydi sadece ikiz puset alcam bide ana kucagi okadar :)
Nihal1991 Umutlubirkadin 23+6 yım benimki kıpır kıpır birde rahatına düşkün paşa çikolota ve ete bayılıyor onları yiyeyim kıpır kıpır tekmeliyor sanırım babasına benziyor her huyuyla zaten renklidede ultrosondada babanın aynısı😂
baby2 Umutlubirkadin ikinci bebeğim ama bunda fazla agrım oluyo kızım 14 aylık ogluşum karnımda26+2 arada kıpraşıyo işte 🥰
Bsr37 Umutlubirkadin ay canım aramızda 2 gün var bizde 24+1 haftalığız ama bizimki biraz uslu 😂ama zaman hiç geçmiyor ya
Bsr37 Umutlubirkadin biz herşeyini toplu aldık canım dayanamadım bide ağırlaşmadan yapayım evde de yıkama ütüleme yerleştirme işlerini yavaş yavaş yaparım 😊