Anne6161amine Tskrncngz günlerimiz aynı merak ettigm bişeyi sormak istiyorum ultrasn da bebegn kilosunu tam ölçemiyoz dedi doktor 3 haftadr aynı kiloda çıkıyo başı çok aşagıda ondan öyle dedi sizde de aynı durum oldu mu
Tskrncngz Anne6161amine ben 2 hafta önce gittiğimde 2.850 dedi geçen hafta 2.700 olduğunu söyledi bende anlamadım bugün kontrolüm var ne kadar diyecek bakalım
Mirayemir Anne6161amine gecen 2 hafta banada ayni dedi bide devlet oldugu icin farkli cihazlar oluyo surekli ayni cihaza gelmiyo ve pozisyonlarindan dolayi olcumlerde yanlislik olabiliyo +-250 gr diyolar zaten
Ipekyucekan Anne6161amine Canım benim de aynı şey oldu 38+1 iz bir hafta önce 2780 dedi dün gittik 2840 dedi bende anlamadım son 2 haftadır sanki haftada 50 60 gram alıyomus gibi ama bence oyle değill sağlığı yerinde diye sormadım etmedim ama kafama takılmadı değil
Anne6161amine Tskrncngz benmde aynı ultrasonda 10 dakika arayla 2650 dedi daha sonra 10 dakika geçti 2850 ölçtü banada bu kiloyu kafana takma dedi ultrasondan kaynaklı çoçuk çok aşagıya düştü diye böyle ölçüyo dedi ama ister istemez strest oldum bende
Rzlgln534 Tskrncngz bende de öyle devlette 2600 dü özele gittim kendi hastaneme 2400 dedi kilo mu veriyor bu Bebek 🤦♀️
Fasulyeveannesiii Tskrncngz ben iki hafta önce gittiğimde 2800 dü bugün gittim 3200 olmuş ama bazen makineler de eksik veya fazla tartabiliyor bir doktorunuza sorun tekrar
ekimannesi59 Anne6161amine canim ben de 38+1 deyim. Artik bu haftalarda bebegin boy kilosu olcumu oldukca zor oluyor. Bence kesinlikle takılma. Yanilma payi cok buyuk
Anne6161amine ekimannesi59 doktor da öyle söylüyor ama benm ilk gebelik ve çok küçük bebekleri kucagımda tutamıyrm ondan biraz fazla taktım kafaya
Zeynepyesim KatipAnne Al bendende o kadar canim 38+5deyiz ne zaman gelmek isterse gelsinler ama merakliyiz tabii🙏🤗☺
Didemxy Tskrncngz günümüz ve haftamız ayni sizinle benim sancılar olmuyorda bacak aram çok agriyor dizinde öyle oluyor mu Cumartesi günü çatı muayenesi yaptırdım acilmam yokmuş
Mirayemir Ergnsmha rahmi yumusatiyo dogumu tetikliyo diyolar canim baslicM insAllah bende 4 5 gune anca etki eder heralde
Ergnsmha Mirayemir canım doktor bana Rahim ağzı sert olduğu için açılma olmuyo kolay kolay demişti etki ediyo mu bende yapayım Nasıl yapıldığını rica etsem anlatır mısın
Kevser_29 Tskrncngz merhaba ben de 30 haftaligim bisey sormak istiyorum sık muayeneler kacinci haftadan sonra basliyo suan ay da bir oluyo