Feyzagkkkk Hanımlar, saçlarıma gebelikten önce yaptırıyordum çok iyi geliyor bir süre. Gebelikte saçlarla uğraşılmıyor :/ düşünüyorum keratin bakımını. Sizce sakıncası var mi ? Yada keratinin çeşitleri var mı ? Kuaförde yaptırıyorum ben, evde deneyen de olabilir varsa öneri ? 🥰
Muneweralp Feyzagkkkk keratin sütü diye birşey var aynı keratin etkisinde banyoda saç kremi gibi uygulayıp 10 dk bekletip yıkıyorsun sonuç kabarmayan kolay şekil alan bakımlı görünen bir saçın oluyor tavsiye ederim hiçbir zararıda yok
As_1 Feyzagkkkk tabikii sakincalii kesinlikle yptrma ben guzzelik ve saç mevzunuyum bu bilgileri çok iyi blyrum lazer epilasyon bile cokk fazlaa zararrliii
Merveevik Günaydın ben yaptırıyorum .. hatta tuzsuz şampuanlarını da kullanıyorum dr uma da söyledim hiçbir sakıncası olmaz dedi 🤗🤗
Muneweralp Feyzagkkkk instagramdan keratin_sutu diye bakarsan doğal markası zaten çokta güvenilir ben ordan alıyorum şikayetim de yok açıkcası
fadimeozbas @Feyzagkkkk Her ne olursa olsun bir kimyasal ve saç derine nüfuz ediyor bence doğumunu bekle bende yaptırıyordum toparlıyordu baya bende bekliyorum yaptırmıyorum